Kedves cat981,
Akkor most én is nekiesnék a hozzászólásodnak...:)
direkt kimaradtam a mérnök-jogász vita sodrából, de most már nem állhatom meg...
Alapvetően a mérnököknek bajuk van a szövegértéssel. Ami nem csoda, a számok, ábrák és képletek világába relatíve ritkán szűrödik csak be egy-egy hosszabb, egybefüggő szöveg, így nem nagyon van alkalmuk ezen képességet fejleszteni.
De ezzel nem akarom azt mondani, hogy a mérnökök rosszabbak, mert a jogászoknak meg egyéb hiányosságaik vannak.
no tehát lássunk is neki:
„kénytelenek a jogászok kimondani és megerősíteni ennek létezését a korábbi makacs tagadássukkal ellentétben”
szerintem azt soha senki nem tagadta, hogy a jogszabályok érdekek mentén születnek. Még azt sem tagadta senki, hogy ez gyakran magánérdek.
Szóval ez egy nagy mellé.
„A parlamentben ülők 70%-a jogász,”
mármint, hogy jogvégzett...nagy különbség.(lásd szövegértést fentebb)
„Tehát semmilyen érdemi kontroll nincs,a politikusok azt csinálnak amit akarnak, azaz tulajdonképpen áldemokrácia és diktatúra van?”
ez is egy példája a szövegértési képesség csökevényes voltának...esetleg szándékos csúsztatással állunk szemben.
„rengeteg gyakorlati visszaigazolások és történelmi példák alapján helyezem előtérbe a mérnöki gondolkodást.”
ismét csak cizellálni kellene...valahol a mérnöki fekete-fehér látásmód műlödőképes, valahol meg tökéletesen működésképtelen. pont a fekete-fehér üzemmódból következik, hogy nincs átmenet: vagy tök jól működik vagy teljes katasztrófa.
„Pedig rengeteg hasonlóság van az emberi/társadalmi működési/viselkedés és a természettudományos működés között”
amiket ezek után példának hozol fel, még annak számára is feltűnik a durva csúsztatás, aki csak nagy ritkán nézi a discoveryt.:)
„bőven fel lehet használni „természettudományi” gondolatmeneteleket és elképzeléseket is társadalmi kérdések kezelésére, sőt meggyőződésem, hogy jóval előrébb lennénk alkalmazásukkal”
volt alkalmam elégszer végig hallgatni, hogy miképpen szabályozná a társadalmat a mérnöki elme...te sem akarnál olyan társadalomban élni.
Kacsa11