sms-t .-:)aranykeretes meghívót -:)
Jogi Fórum - találkozó
Grád Andrásnak szóljunk külön, hónapok óta nem aktív, de a találkozókon ott szokott lenni. Írok neki sms-t.
akkor most utoljára teszem fel a kérdést:
még valaki?
dec. 28. 19:00, 5-6 fő...egyelőre így néz ki az asztalfoglalás.
Kacsa11
Szevasztok!
Inkább csak read only-ban, mikor van időm... mivel Kacsa volt olyan kedves, és megszólított:
Sajnos én aznap jó eséllyel disznót vágok (mármint én jó eséllyel csak nézem, meg eszem a disznótorost) - igazit, vidéken... jó buli lesz :) - szerintem nem tudok menni. Ha mégis, meg csak lesz egy fél szék... :)
Addig is Kellemes Ünnepeket Nektek!
Csipke
képzeljétek el, hogy van egy nótórius autodidakta jogolvasó ügyfelem anyukája, aki félemetes dolgokat ír:
"gyerek egész este sírt maga miatt" (a gyerek 1974-ben született)
Pp. 67.§(1) 13.§(2)-re hivatkozik a mama meghatalmazásában. A gond az, hogy hitelintézetnél dolgozom...
na, itt a mama, lépek
mittomén, hogy vagytól a milyen bugyi van rajtad bébiig mindenre nyitott vagyok :-)
És mit írjunk az emailbe? :)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
fórumtársak, emailem kijelezve, vegyétek fel velem a kapcsolatot.
Én újfent megpróbálok ott lenni, ha újfent nem jön össze, akkor elnézést... (hamarosan én leszek a Jógifórum találkozók Godot-ja:)
Kedves pazs,
természetesen.:)
eddig úgy néz ki, hogy öt főre a Kaledóniába foglalok asztalt...még azért megvárom a hétvégét, hátha többen is jelzik, hogy jönnének...rexor, legislator, grád andrás, impiboy (megadhatná a tartozását), derill, csipke stb. - szorri, ha valakit kihagytam a szokásos csapatból...persze mások is nyugodtan jöjjenek!
Kacsa11
Akkor deal, 28-a a nap, eddig Sherlock, orangeman, kfgabri, Kacsa1111, és én. Kacsa, intézkedsz? köszi :)
A 28 eddig a legjobb.
23-át nem javasoltam, csak jeleztem, hogy a nagy ötletzuhatagban még nem indítványozta senki.:)
a 18-át viszont javasoltam...
ellenben a 28-a is jó.:)
Kacsa11
nekem is ok a 28
For God and Ulster
nekem ok
És akkor mit szólnátok december 28-a szerdához?
(A 23-a nekem sem jó)
Kacsa, kisgyerekes véneknek, mint én, a 23-a nem konveniál.
kompromisszumos megoldásként javasolom a 18. vasárnap estét.
de nekem egyébként az itt felsorolt összes nap jó, 23-a is, pedig azt még senki nem mondta.:)
Kacsa11
na nekem meg 22-én van céges buli
For God and Ulster
Sherlock, vedd el hamar és akkor már nem kell könyörögni, a férjem sem kéredzkedik el, mióta elvett :-)
Sherlock: Vagy hozd el magaddal.
mosza: kár, hogy nem láthatunk...
Nekem a 22 jó, ha a menyasszonyom ad kimenőt.
Akkor december 22?
nekem huszadikán céges részegedésem lesz, ezért az nem jó
December 19-én én csak fél tízre tudok érkezni. December 20? :)
mosza: akkor mondj te egy estét, amikor Bp-n leszel, hátha jó a többségnek.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02