Az is van még a bormúzeumban.
Sunshine after the rain.
Az is van még a bormúzeumban.
Sunshine after the rain.
Bor-topic nem lesz? :D
Egyébként már engem is kezd zavarni, hogy összekeverednek a témák, pedig idáig pont ennek a természetességére hívtam fel a figyelmet. Csak ugye tényleg kellemetlen egy kicsit, hogy egy off-topic-ban keresendő a bor. :D
nyiss egyet, hajrá!
Teljesítve. :D
megint fel akar jelenteni a lenti szomszéd, mert "beázik". amúgy í vízszintes falon van neki egy 5*20as vízcsík, mondtam neki, hogy inkabb hivjon ki vízvezeték-szerelőt és nézesse meg magánál, és engem nem tud feljelenteni, csak le, mivel alattam lakik
még ilyet
Azt majd a bíróság eldönti. lol
majd megjön az idézés: feljelentenek függőleges konyhafal-beáztatásért
nem akarok börtönbe menni!
Ha börtönbe nem is jutsz, de perkálhatsz, ha úgy alakul... :(
Iwikó
ugyan, hagyd már:)
bajusz, nézd a jó oldalát: a börtönben már nyugodtan ázathatsz (mondjuk ha nagyon sokat ázatsz, lehet, hogy büntetésből szabadlábra helyeznek). :D
ajándékozásnál és öröklésnél ingatlanra anya-lánya között menniy illetéket kell fizetni? 18, vagy 2,5 %?
élettárs, aki 5éve a lakástulajdonossal él, a tulajdonos halála után támaszthat-e bármi igényt a lakásra, ha van törvényes örökös?
írhatnám a megfelelő topikba is, csak lusta vagyok keresni, bocsi
bajusz, gondolom ez attól függ, hogy a tulaj mikor szerezte a lakást (az együttélés fennállása alatt-e), és hogy akivel együtt élt, az élettárs volt-e (sztem valszeg az volt, de nyilván az eset összes körülményét számba kell venni). Egyébként meg lehet, hogy baromság az egész, amit mondok, de azért tippeltem, mert mé ne. :D
egy csomó évfolyamtársam megházasodott mostanában, és csak úgy szórják a gyerekeket
nem szorgalmasak, a hosszú téli estéken ptk-t kellene olvasgatni:))
bajusz,
szerintem épp azt olvasgatják, aztán amikor elegük lesz...:D
akkor előveszik aaa........ BTK-t
hehe
kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok a dohányos munkaválallókhoz.
hallottam a rádióban, hogy a dohányosok átlagban napi fél órával kevesebbet dolgoznak a cigi miatt.
20 m.nappal számolva az havi 10 óra, az pedig évi 120 óra, az pedig pont 5 teljes nap, olyan, mintha 5 nap plusz szabi járna nekik.
a fél óra pedig nem fél óra, több helyen lazán megvan napi 1 óra kiesés is, pont a héten figyeltem pár munkatársamat
ki tudna nekem egy bp-i ingatlannak a nyilvántartásban utánanézni?
bajusz,
én. Cserébe egy sör? :D
lehet róla szó, de én választok
Ingatlant, ja.
Én meg sört. :D
Na akkor részleteket e-mail-ben kérnék. És nem kell kikérni a lapot, ugye? (Csak mert sajnos nem áll módomban meghitelezni 2500 Ft-ot.) Elég ha simán betekintek, és megjegyzem, mi az ábra?
elég persze.
tullap 4000 ft, ha nem hiteles, akkor 2000, gondolom bp-en is így van. 2510 a tekarnet, ha innen kérem le
emailedet csekkold, ma 10ig küldöm

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02