Jóvan, aludd ki magad, aztán holnap megbeszéljük. lol
Off - topic
Ja, holnap nem leszek, megyek Balatonra. Ilyenkor kell fürdeni, olyan zsép idő van, ami még nyáron sincs. Régen utáltam az őszt, mert szomorú a hangulata, de most már nagyon tetszik. Ez a legelső ősz, ami nagyon tetszik. Ez lehet hogy annak a jele már, hogy öregszem.
Egyébként egy kisebb csoporttal még mindig hajlandó vagyok lemenni...nem kell fizetni semmit. :D Csak egynapos leruccanásra max. 2 nap. Vagy most már neis hozzam fel, mert megin le leszek hurrogva? :D Egyszer ugye már szánalmasan zátonyra futott az ötlet.
Egyszer jó lenne, de nekem ez az év már kétséges... esetleg szilveszter:-D? Hívd Csipkét és Kacsát is, és "barátok közt" leszel:-D.
Sunshine after the rain.
Leg,
az itteni csipke-lődés és a kacsázás nincs kihatással a valós életbeni kapcsolatunk kialakíthatóságának esélyeire, legalábbis én semmiféle itteni sérelmet nem veszek majd figyelembe, ha esetleg úgy alakulna, hogy találkozhatok velük. Nyitott vagyok, és szükséges nagyon toleránsnak lenni, már csak azért is, mert nekem is vannak hibáim, amelyeket örülnék, ha elnéznének nekem, mint ahogyan én is elnézem az ő hibáikat nekik.
Imp.,
„Ez lehet hogy annak a jele már, hogy öregszem.”
Az élet neked is rajzolt néhány ráncot, látod-látod? :)
Köszönöm az invitálást, az idén már nekem is igen necces lenne. Bár megjegyzem, hogy a párom nélkül nem igazán megyek el "ottalvós" bulikra, úgyhogy marad majd a következő fórumtalálkozós barátkozás... :)
Leg,
„Hívd Csipkét és Kacsát is, és „barátok közt“ leszel:-D.”
nem is értem, mire gondolsz... :)
Csipke
Vivi se megy a barátja nélkül sehova. Ti azt hiszitek, hogy ez a hűség, vagy annyira nyomorultak vagytok, hogy egyedül nem érzitek magatokat embernek? Érdemes lenne ezen elgondolkodni.
félnek a lányok
nem akarják magukat kellemetlen helyzetbe, szituációba hozni
ki tudja, ki vagy Te?
a férfiak meg féltékenyek,
hogy magyarázza ezt meg egy lány...
servi res sunt
Ez ma már nem divat. :D
Na jó, mondom érthetőbben. Akinek magyarázkodnia kell amiatt, hogy elmegy baráti társasággal valahová 1 napra, annál valami nem stimmel. Szerintem önértékelési problémája van az ilyen embernek, és valószínűleg olyan kapcsolatban él, amely nem a javára szolgál. Ha nem kell magyarázkodnia, de rosszul érzi magát a "párja" nélkül, akkor szintén problémás emberről van szó, aki kezelésre szorulna (pszichologus-ra).
Az a szerencse, hogy legalább egy problémamentes ember akad itt, akiről mindannyian példát vehetünk :).
én továbbra is jófejségnek tartom Imp ajánlatát, de tartok tőle, hogy senki nem veszi ismeretlenül igénybe...
Viszont erről eszembe jutott, hogy esetleg lenne e kedve az úri közönségnek mittomén egy este bowlingozni, vagy jogi fórumos billiárd/vagy póker versenyt rendezni, mert ott hátha könnyebben kialakulhatna az a kapcsolati háló, ami nélkül az efféle kezdeményezések könnyen a saját dugájukba dőlnek.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
wasp,
itt nem az ismeretlenséggel van a probléma. Nem feltételezem, hogy hazudnak. Azt mondják, nem érnek rá. Persze én úgy gondolom, hogy aki akar, az rá is ér, de ha ezt mondják, akkor hinni kell nekik. Még akkor is elhiszem, ha nagyon valószínűtlennek tűnik, mert egyszerűen így a korrekt. Tudom, ezt a szót nem épp nekem kellene kiejtenem, de akkor is így van. :D
hát szerintem ez úgy van, hogy az ember sok mindenre ráérhet, ha nagyon akar.
De pl én is úgy vagyok, hogy kvázi ismeretlenekkel nem rizikózok meg egy hétvégét, mert lehet, hogy pl sokkal jobban el tudnék sörözgetni a tv előtt ;)
Szóval a "nem érek rá"-nak sok más magyarázata lehet
Ezért javasoltam az esti órákban egy rövidebb JF-os programot, ahonnan ha nagyon unjuk egymás pofáját, könnyen le lehet lépni.
_Wasp_
és felesleges megoldása
_Wasp_
a bowling nem rossz ötlet, pókerezni nem, biliárdozni sajnos csak alig tudok, de a bowling nem tűnik rossz ötletnek. :)
Iwikó
akkor ez már kettő?
Sőt, ha mindenki "hoz magával még egy embert" akkor négy? :)
Ha elegendően összejövünk, akkor szervezhetek termet is, sőt, akár valami díjról is lehet szó :D
(bowlingozni ugyan én speciel nem tudok, de biztos nem nehéz, az ember csak meglóbálja a golyóbist, és valamelyik csoportban álló figurák közé behajintja.)
_Wasp_
és felesleges megoldása
szívesen csatlakoznék egy bowlinghoz én is.
ok, csak legyen,aki összehozza a csapatot! :)
Iwikó
bomlasztok: én valószínűleg nem megyek, majd időponttól függ, épp bp-en leszek-e
Én meg azért nem megyek, mert aki unja a pofámat, az majd összever, és akkor nem tudok már lelépni. :D
A pókerezés egyébként ravasz ötlet, van egy tippem, ki nyerne egyfolytában.
Imp, te azért nem mész, mert antiszociális vagy, és félsz élőben kapcsolatot létesíteni ÉLŐ emberekkel!
A pókert meg te nyernéd:))
bajusz,
wasp kicsit jobban tud...
Ezek után ki ne lenne antiszociális? :D Csak mentem, ami menthető. :D
itt lenne az alkalom, hogy bebizonyítsd, hogy mégsem vagy olyan, amilyennek itt sok ember gondol :) ne légy gyáva nyúl! :)
Iwikó
Akik bírnak: Leg (100%), meg Te (megelőlegezett 50% :D ), a többiek meg utálnak :D
nekem sincs bajom veled...
szerintem élőben lehetne tompítani az esetleges online félreértések élét, ezért minden ilyen találkozó kiváló lehetőségnek számít
_Wasp_
és felesleges megoldása

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02