És ha ne adj Isten Magyarországon magyarul is leírnák az elvárásokat, az milyen ciki lenne már....
Off - topic
Ha ezt a kutyapártot most engedik, akkor anno a Pató Pál Pártot miért nem? Az is viccpárt vala Stahl-In:-) nyelvfilozófiájának tanulmányozása és az oblomovi eszmekép propagálása, a nemzeti alkotmányos hagyományok őrzése nagyobb buli, mint ez az agyatlan hülyeség.
Holnap reggel nyolc jó időpont lesz a Háromfülű Kutyaszem-kikaparó Macska Párt megalapítására (bár olyan korán nálunk csak egyetemet szoktak alapítani).
Sunshine after the rain.
Annyit csesztetitek ezt a szegény kétfarkú kutya pártot, én vállalom: nekem igenis tetszik az, hogy legalább van humoruk, ami a többi pártról nemigen mondható el. Továbbá legalább nyíltan vállalják, hogy a politika egy abszurd műfaj, karikatúrát csinálnak belőle. És akiket ez túlzottan zavar, azt a benyomást keltik, hogy csak maguknak sem merik bevallani ezt a bizonyos abszurditást, azt, hogy valójában egyik pártban sem lehet megbízni. Ha hatalomra jutnának, amint persze nem fognak, valószínűleg nem ártanának többet, mint a korábbi vagy a mostani kormány. :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
De én egyik pártban sem bízom meg. Bennük sem:-D.
Sunshine after the rain.
Nem csodálom, Leg! Ha politikáról van szó, én még önmagamnak sem hinnék! :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
De ha már úgyis becsapnak, nem jobb, ha ezt szórakoztatóan teszik? :-) A többi csak úgy simán becsap, és még röhögni sem lehet rajta, legfeljebb sírni. Ez meg legalább egy poénos csapat, hajrá Kétfarkú Kutya! Aztán ha ők is lopnak, majd megalakítjuk a Kétfarkú Kutyára Kamion Pártot! :-)
Egy magyar alkotmánytöri előadáson felvetődött, hogy "alapítsunk egy pártot", hogy könnyebb legyen magyarázni a választásokkal kapcsolatos dolgokat... ...végül is Magyar Sörpárt lettünk.
Lehet hogy ha tényleg megalapítjuk, most 5 párt lenne a patkóban :D
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Kedves Berényi Miki,
ezzel is megszűrnek pár tudatlant...:)
Kacsa11
Kedves Sherlock,
azt már rég megalapítottuk...:)
első programpontunk az volt, hogy "vezetékes sört minden háztartásba!":)))
Kacsa11
Szervusz András! :)
Rég láttalak errefelé. Hogy vagy? Arra gondoltam, hogy szeptemberben lehetne egy újabb találkozó (én eddig sosem kezdeményeztem), ha a többieknek is megfelel. Te mit szólnál hozzá?
Szervusz, Professzor úr!
Bár egyetértek veled, de szavazni mégsem tudnék rájuk.
Sunshine after the rain.
Sziasztok (Leg, Imp, Kacs, stb.)!
Én benne vagyok egy szeptemberi buliban a törzsasztalunknál! Úgyhogy Imp felvetése részemről maximálisan támogatva! :-) Például a szeptember 6-iki hétről mi a jogi álláspontotok?
Leg, én senkit semmilyen pártra szavazásra soha nem buzdítanék, mindössze megvédtem szegény lekutyapicsázott kétfarkú kutyát. (Kérem, hogy ne moderálják ki a befejezett melléknévi igenevet, annyira ideillik és senkit nem bánt, bocs!) Különben meg ha ők nyernek, a szeptemberi bulinkon már igyenbe' lesz a sör! :-)
Üdv:
Szept. 7. pl. nekem cool.
Sunshine after the rain.
Kedves Grád András,
szeptember 6. napjával kezdődő hét bármelyik napja megfelel a számomra.
szóljatok, hogy mekkora a létszám, és intézem az asztalt.
Eddig 4 (Grád András, Impossible, Legislator és jómagam), ha jól értem...aki kimaradt sikítson!:)
Kacsa11
énis-énis!
7-e nekem is jó, de 20-áig gyakorlatilag bármelyik este.
Kedves pazs,
sikítást vettem.:)
eddig 5 tehát...
Kacsa11
Ha szept. 6-án vagy 7-én tartjátok, nem tudok elmenni, ezért szeretném, ha nem pont ezeken a napokon lenne. :) Viszont szept. 8. 9. 10. (szerda, csüt, péntek) megfelelő nekem is. Lehetőleg estefelé. Egyéb kívánságom egyelőre nincs. :D
Csipke még nyáron írta, hogy szeptemberben jönne. Most nem tudom, vele mi a helyzet.
Imp: nem azt kérte, hogy írjál neki emailt? :) egyébként nyilván este, hiszen napközben a legtöbben azért dolgoznak. Meg aztán inkább este sörözzünk, mint napközben :)
Ja, de, tényleg, már rémlik. :D Mi a címe?
Nos, Fiúk, Lányok, akkor Imp kívánságának megfelelően megfelel a szeptember 8. szerda este 6-7 óra? Nekem jó, ha jól értem, Kacs-nak, Pazs-nak is! Leg? (Meg persze a "többiek", Orangeman, Csipke, stb.?) Sajnos aki aranyszegélyes meghívóra vár, annak rossz hírem van, nem vállalták ilyen rövid határidőre. :-)
Nem tudom a címét, de ha keresel egy hozzászólását, a neve melletti e-mail feliratra kattintva tudsz neki üzenni.
A szeptember 8. előreláthatóan jó nekem. Remélem Csip, Orangeman is jön. Még Sherlocknak is szóltam, ő igazán értékes embernek tűnik. Vésőnek szóljunk (vagy ő csak az aranyszegélyessel jön)?
Sunshine after the rain.
szept 3-5ig bp-en leszek, de lehet, hogy 8-ára visszamegyek, csak az a baj vele, hogy 2 nap szabit kell kivennem
kérdőjellel jelentkezem, de itt előző hétvégén biztosan megtaláltok:
http://www.szeptemberfeszt.com/
Írtam Csip-nek, remélem, megkapja.
bajusz, mit szeretnél, mit csináljunk? Tehetsz javaslatot másik dátumra (max. leszavazzák).

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02