Off - topic
Impiboy, mail ment ma Néked.
Sunshine after the rain.
olcsójános:-D
Sunshine after the rain.
ha el tudod intézni, hogy csütörtökön legyen a találkozó, akkor 3 heinekent VISZEK neked SZEMÉLYESEN
bajusz,
ok, úgy viselkedem: mennyit fizetsz? :D
Marci jelentkezett egyáltalán (I/A IT= egy á talján)?
Sunshine after the rain.
de én most azzá tettelek, tessék is úgy viselkedni!
Nem vagyok ügyvéd. Állandóan ezt mondják nekem, a végén még elhiszem. :D
ügyvéd vagy, ezennel felfogadlak, hogy intézd Az ügyemet:D
bajusz,
nem követtem, hogy pontosan ki határozta meg az időpontot. Nem világos, rád miért nem voltak tekintettel. Sajnos nem tudok tenni az ügyedért semmit sem. :P
én csüt-pénteken leszek bp-en
Leg,
és Ildi bajusz Marci?
Ildi nem jön:-(?
Sunshine after the rain.
A találkozó pontos időpontja: 2010. május 11. (kedd), 19 óra, The Caledonia Budapest skót kocsma különterme (1066 Budapest, Mozsár utca 9.), közel az Oktogonhoz (kicsit nehéz megtalálni). Honlapjuk: http://www.kaledonia.hu/index.php?…
Kis segítség azoknak, akik eddig nem voltak.
Sunshine after the rain.
Hunfrakk írta: "Fizetőssé válhat a youtube"-tőlem nem látnak egy eurócentet sem. Hunfrakk: Nincs kedved jönni?
Sunshine after the rain.
Kik jönnek?
Grád prof és bájos partnernője
Imp
Kacs
Leg
Pazs
Rexor
Remélem, senki nem maradt ki.
Sunshine after the rain.
Kedves Bajussz,
Subscribe: Contradictions (1 CD+1 DVD lemez, választható CD tokos ill. DVD tokos kiszerelés). Budapest, 2009, EDGE Records. Azt hiszem, 2009. végén jött ki, csak eddig nem jártam olyan helyen, ahol kapni lehetett. A Múzeum körúti headbangerben vettem. Két új hosszabb szán van rajta: Countenancing (My baby stole my gramaphon); Anxiety found shape in contradictions; továábbá harmadikként a Kölyköd voltam feldolgozásuk. DVD-n a 10 éves jubileumi koncert (ezt nem láttam még); három hosszú videóanyag a bandáról (más zenészek, pár road meg haver róluk); interjú a srácokkal, és az összes eddig klippjük.
Sunshine after the rain.
Inkább foglalj asztalt! :D
én éppen egy teleki cabernet franc-t élvezek...:)
Kacsa11
Leg,
"Amit ma ittam:
Gróf Degenfeld Tokaji Aszú 3 puttonyos 2004-es évjárat 8 cl
Szentkirályi ásványvíz szénsavmentes 0,75 l
Plusz a lentebbi szivar"
Egészségedre. :)
Megadod a módját. :D
Megyek kedden, remélem, jó hangulat lesz. Végülis kik jönnek? A szokásos? :)
Kacsa,
úgy foglalj, hogy le tudjak ülni. Most megyek, reszkessetek. :D
Fizetőssé válhat a YouTube-videók megtekintése
„na ezek azok az emberek, akiket százszor többre értékelek, mint a sok hülye irodai majmot.”
nagyon-nagyon egyetértek!!
ők simán megérdemelnének nettó 300 ezret!
ez a hasznos és értékes munka
(bezzeg a tőzsdei spekulánsok....meg beruházó bankárok....szegény Európa /görögök/)
új subi? mikori?
holnap mentem volna miskolcra sub-buliba, de az eső úgy néz ki, hogy megakadályoz ebben:(
na ezek azok az emberek, akiket százszor többre értékelek, mint a sok hülye irodai majmot.
vajon nekik mennyi a végkielégítésük? nem több milliós az biztos.
Iwikó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02