alkoholszonda


KissIstvan88 # 2020.04.10. 10:22

Tisztelt Endre5520!

Mi innen vásárolunk alkoholszondát, fúvókákat, hogy ellenőrizni tudjuk dolgozóinkat és el kerüljünk hasonló baleseteket: https://www.alkoteszt.hu/

Joghatással bíró alkoholszonda kifejezésre rá keresve találtunk rá az oldalra. Széles as kínálat. És információkkal is rendelkezésünkre álltak minden kérdésünket illetően.

Remélem segítségére lehettem.

Üdvözletem!

efi99 # 2019.07.12. 20:36

Beismerte?

Endre5520 # 2019.07.09. 14:36

Sziasztok!

Ittasság miatt volt már valakinek bármiféle tapasztalta, mik a következményet stb?

Egyik kolléga szemmel láthatóan is ittas volt és bekövetkezett a baj. A targoncával közel 1,5m ft-os kárt okozott a raktárnál....szerencsére személyi sérülés nem történt, pár horzsolással megúszta.

Ezt a kézi alkoholszondát használjuk: https://alkopro.hu/…koholszonda/ , de ahogy olvastam ennek semmi joghatási nincsen. Vérvétel sajnos nem volt..

Kamerafelvételen pedig az ittasság állapota nem látszik..

Jegyzőkönyvet felvettük. Kérdésem, hogy a szonda által mért értékkel tudunk valamit bizoynítani?

Köszönöm.

mamaszita70 # 2018.03.28. 14:55

T fórumozok a munkahelyemen megszondáztak a szonda 1.6 mutatott állítólag,ezt be is írták a szondázási jegyzőkönyvbe .amikor jeleztem hogy had nézzem már meg a szonda eredményt .Közölték kitörlődött.De annak rendje szerint a jegyzőkönyvbe szerepelt.Én persze nem írtam alá nem fogadtam el.Azonnal elmentem a kórházba vérvizsgálatra,ez kb 45 perc volt.eredmény negatív .Nem is lehetne más hisz magas vérnyomással élek 5 gyógyszert szedek.Alkoholt kb 10 éve nem ittam. Másnap mentem dolgozni már nem engedtek be kész voltak a papírjaim italozás miatt kirúgtak.Majd amikor szóltam a vezérnek aki aláírta,jelezte ü ezzel nem tud foglalkozni aki iszik repül... Jeleztem hogy akkor ebből munkaügyi per lesz mert valótlan a kirúgás indoka.közölte ha elakarom veszteni a házam perköltségre akkor tegyem.Merthogy drága mulatság lesz számomra.A a szondázási jegyzőkönyvet nem adták ki se a másolatát.Egy másik csoportvezető lefoltozta a jegyzőkönyvet oldlszámot stb nevem mellet dátum és az 1.6 eredmény. Mehetek e bíróságra a hivatalos kórházi jelentéssel .És ezzel a bizonyíték fotóval???Vagy személyiségjogokat sértek a rajta szereplő nevek miatt. Kollegák stb...
Köszönettel Antal