Felmondás lehetséges ez okból........?

Niki2025 # 2025.09.27. 15:26

Kezdeményezhet. És indokot mindig lehet találni.
Számomra a kérdés inkább az,hogy te,mint vezető miért nem próbálod meg kezelni a kialakult helyzetet? Alap kompetencia lenne,hogy nem otthon ràgod a kefét,hanem asszertívan kommunikálsz és megoldasz helyzeteket. Kérlek ne vedd ezt rossz néven,és azt sem,hogy ez nem egy jogi jellegű válasz lett

MarryBell # 2025.09.27. 15:24

Próbáld meg átnézni a Globy https://globy.com/blog/news portálon található információkat; általában hasznos információkat találok ott. Megbízható oldal; régen fedeztem fel, és eddig mindennel nagyon elégedett vagyok. Az oldalon található információk teljesen megbízhatóak.

CsZs1983 # 2025.09.27. 10:00

T. Cím!

Jelen helyzetemben szeretnék , hozzáértő véleményt.
Vezetőként dolgozom egy multinál. A vezetők különböző hierarchikus rendszerben helyezkednek el nálunk. A főnökömnek is van főnöke, és így tovább.
Az elmúlt félévben a főnököm főnökével volt két kínos találkozásom, mely felvettete annak az esélyét, hogy talán inkompetens vagyok bizonyos feladatokhoz. Ez a dolog szakmai szempontból merült fel, melynek egy oka van: az én közvetlen főnököm, a munkánkat szorosan érintő információkat nem, vagy csak felületesen oszt meg az érintettekkel. Más, az eredeti munkámhoz nem kapcsolódó feladatokat oszt rám. A munkaszerődésemben benne van, hogy a munkakörömtől eltérő feladatokat is végezhetek, viszont így a lényegi információk nem jutnak el, és időt sem biztosit arra, hogy esetleg utánaolvasak bizonyos dolgoknak .Ez pedig ki is derült, a fentebb említett kínos találkozásokor. A főnököm úgy gondolja, hogy ő mindent kézben tart, és mindenben felkészült. Viszont a távollétében és bizonyos helyzetekben elkerülhetetlen, hogy találkozak az ő főnökével.
Ez számomra egy nagyon kényelmetlen, és erősen bántja az igazságérzetem.
Kérdésem az volna, hogy ilyen esetben a főnököm főnöke kezdeményezhet e felmondást?

Köszönöm
Cs.Zs