Hogyan adjam be a felmondást?

19293949 # 2009.05.22. 08:12

És ez esetben felmondási időt honnan lehet számítani, a "nem-átvétel" utáni naptól?

_Wasp_ # 2009.05.21. 18:14

ez esetben hibázik, hiszen saját mulasztására előnyök szerzése érdekében nem hivatkozhat.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

19293949 # 2009.05.21. 17:51

És mi a helyzet, ha a munkáltató nem veszi át a tértivevényes, ajánlott levelet?

Érdeklődő001 # 2009.04.17. 05:04

Szerintem azzal vetesse át a rendes felmondást, aki a szerződésben mint munkáltatói jogkör gyakorlója szerepel. 2 példányt kell írni, és az egyikre kérni kell, hogy írja rá "egy példányt a mai napon átvettem, dátum".
Ha nem hajlandó átvenni akkor marad a posta ajánlott, tértivevényes levélként. Ez esetben célszerű írni mellé egy levelet, amiben benne van, hogy miért kényszerültem postán feladni.

Jolly # 2009.04.16. 21:51

Kedves Hozzáértők!

Az alábbi problémámmal szeretnék fordulni Önökhöz.
Rendes felmondást szeretnék beadni,mert nem akarnak belemenni a közös megegyezésbe. Azt szeretném kérdezni, hogy a munkaügyi osztályon kell leadnom a felmondásomat és átvételi elismervényt írassam alá velük? Joguk van megtagadni az aláírást? Ilyenkor mi a teendőm? Vannak más tippjeik, hogy papírom van arról, hogy átvették a felmondásomat? (postán nem szeretném feladni)

Jogi tanácsaikat várva, köszönettel: Jolly