Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Idén októberben vásároltam magánszemélytől egy 3,5T alatti kisteherautót. Az autó kívül belül nagyon szép állapotban van, az alváz (18 éves) frissen volt kasznizva. Motorjában állítólag már minden cserélve volt (420.000 van benne) a futása alatt. 13 éve egy tulajos. Valamennyire értek az autókhoz, legalábbis azt tudtam mit kell ilyenkor megtekinteni. Hibát nem találtam, kívül belül korához képest elfogadható volt az autó, hidegen melegen szépen járt nem füstölt. Egyetlen egy dolgot nem néztem amit ha ütnek sem néztem volna, hogy melegen keményednek a vízcsövek. Elhoztuk haza az autót, másnap nézem, nincs víz a kiegyenlítő tartályban. Feltöltöttem, másnap ugyan az. Elvittem a szerelőmhöz (vidéki maszek, ő még nem a diagnosztika híve), megfogta a csövet, utána levette a tartály fedelét beleszagolt. Aztán megkaptam, hogy hengerfejes. Mivel nem épp egy sztár szerelő, csak itt vidéki viszonylatban nincs nagy választék, így nem akartam hinni első körben a fülemnek. Gondoltam beszélek a tulajjal. Persze ő állította,ahogy az autó nem produkált semmit, miért is mondott volna mást. Egyébként tényleg lelkiismeretes eladó volt, igazából nem is eladásra szánta az autót, de a fia rábeszélte egy ujabbra. Korábban ezt magának csináltatta meg nem nyerészkedni akart rajta. Én hittem neki. A szerelője akivl felvette velem a kapcsolatot azt tanácsolta, hogy ne a vizet nézegessem (elvileg mivel nem gyári a tágulási tartálya, így a tágulás alatt eltűnik belőle a víz, majd másnap hidegen visszajön) azt mondta ne nézzem, csak hajtsam bele a kilométereket és ha probléma van szóljak. Gondoltam síkon eddig is mentem már, ha már ezt felajánlotta mindjárt meg is celzom vele a tokaji hegyet. Az utolsó pár méteren már maxon volt a hőfok jelző még épp felgurultam de már nagy gőzfelhő kíséretében. Felhívtam hát ismét őket, jöjjenek és vigyék az autót a francba. A szerelő állította, hogy nem forgattam eléggé a motort és kevés hűtést kapott ezért fort fel a víz ( visco kuplungos a hűtése, tehát alacsony fordulaton alig forog a ventilátor), és hogy ez egy nagyon szerencsétlen véletlen, hogy pont ide tévedtem és így jártam. Adott tanácsot mit és hogyan csináljak, hogy lejussak. visszahűlés után feltöltve vízzel ismét hazavitte az autó 80-90km-ert, a hőfok jelző normális állapotban volt. 2 nap múlva eljött hozzám a szerelője (50 km-re lakik) és átnézte az autót (10 évig ő csinálta). Mondta, hogy hengerfej 4 éve lett bele vásárolva újonnan, mert felfort a viz benne, és ott ahol épp járt a tulaj erre fogták ra. Megcsinálták de továbbra is melegedett, végül kiderült, hogy a vízpumpa a ludas. Tehát a hengerfej nem lehet probléma, ezután 1 évvel kapott egy teljes motorgenerált, tehát a hengerfej tömítés akkor is cserélve volt. Elhozta a régi hengerfejet, hogy még az is jó ha netán mégis később ilyen probléma lenne. Javasolta, hogy a hűtővízet nézzem meg nem e valamelyik csőnél ereszti e el. 2 csőnél csepegett, meghúztam, de a nyomás miatt továbbra is fogyott a víz. Eltelt 2 hónap, azóta 3000 kilométert mentem az autóval. Különösebb változás nincs. Vizet töltök rá néha, csövek kemények. Igazából így nem merem használni az autót, bár más jelensége nincs. Olajban nincs víz, vízben nincs olaj, nem füstöl. Olvastam a "vízütés" nevezetű jelenségről, és nyilván nem várnám meg míg elérne mégis a baj, ezért úgy döntöttem nekiestek és megcsináltatni az autót, hogy nyugodt legyek. A kérdésem a következő. Élhettem volna bármilyen jogi lehetőséggel, vagy még nem késtem el vele? Vásárlás követő 3 nap múltán az első telefonhívást is rögzítettem. A szerelővel folytatott beszélgetés is megvan. Van még egy két hiba amit akkor nem közölt az eladó, de később készségesen segített mit hol hogyan tudok orvosolni mivel tudott róla, csupán elfelejtett szólni. (Pl alvázvédőzés közben a váltóról letépett érzékelő ami végett nincs tolatólámpa, vagy a jobb első kerékdob mögött található ablakmosó szivattyú, amiről egy korábban javított kábel ismét elszakadt ezért nem ment a motorja.) Egyébként ezeken kívül az autó rendben van. A hengerfej probléma ami miatt félek, azért maradt eddig az autó, mert nagyon tetszik, és a szerelők között is megoszlanak így látatlanban S vélemények. Van aki azt mondja hengerfejes, van aki azt mondja nem, mivel a víz veszteségen kívül más jele nincs. Azt is többnyire utat találva elnyomja. Nem engedtem eddig senkit hozzányúlni, mivel féltem, hogy utána az lesz a baj, hogy belenyúltak, de attól is féltem, hogy egy félmilliós autóra ugyan ennyi javítási költséget mondanak.
Azért ilyen hosszú és részletes az írásom, mert ugyan ezt a szöveget szándékozom kitenni valamilyen autószerelős topikba is, hátha ott tudnak valami segítséget mielőtt rögtön szétszednék a fél autót.
Hyundai H1 2002 2.5TD
Köszönöm szépen előre is a segítséget ????