Nyeremény játékokkal kapcsolatos problémák

telko # 2004.12.04. 06:12

Tisztelt Jogik!

Szeretném megtudni, hogy mit tehetek, hova fordulhatok!
A következő történt velem:
A Pall Mallnak volt egy játéka, ami a mai nappal járt le.
De amikor elindult a játék, már akkor hibás volt az egész rendszerük, így igen sokan felháborodással fogadtuk. Aztán nagy nehezen de beindult, addig rengeteg telefonba került, hogy mi történik.
Aztán amikor elegem lett írtam nekik egy levelet, melyben közöltem, hogy bizony nekem ebből károm van, nem hogy hasznom. Igazán választ nem tudtak adni.
Aztán elindult szépen minden. Megint elküldtem egy kódót és mit ad megint a jó élet nekem visszaírnak, hogy én nem játszatok mert már meg volt a heti négy elküldésem, ami nem igaz, és nem játszhatok.
Kiderült, hogy valaki véletlenül elküldte az én kódómat, mert félrenyomhatta a sajátját.
Hát én erre közöltem, hogy most már ez tényleg nem fer. Több 100,-Ft-ba került a cigeretta és még a rendszerük sem jó.
Igéretet kaptam, hogy valamit megpróbálnak csinálni. Jó pár nap után kaptam egy "sajnos" levelet, melyben írják, hogy nem tudnak mit tenni.
Ezek szerint én nem akkor küldhetem el a kódómat amikor akarom?
A játék lényege, hogy több megadott időpontban elküldött kód nyerhet, ha akkor küldi az ember. Na én erről jól lemaradtam és semmi kárért nem felelősek.
Azt is írták, hogy én választottam e játékot, és nem muszáj játszanom, ha nem akarok.
Szerintem ez egy kicsit egyoldalú dolog, hiszen én megvettem a játékra való dolgot, elküldeni szerettem volna...
Meg vannak a levelezéseim is.

Nagyon kérem segítsenek!

Köszönettel!