Tisztelt Fórumozók!
Sajnos október közepén volt egy ügyem, garázdaság és könnyű testi sértés áldozata lettem.
A történet a következő, a buszon 2 fiatalember egyik 16-17 a másik 17-18 éves belém kötött, megjegyzéseket tettek rám, majd mikor rájuk szóltam, megfenyegettek veréssel, amire én válaszként azt mondtam, "meg ne próbáljátok, mert következményei lesznek (fel lesztek jelentve)"
Ez után nem szóltunk egymáshoz, én leszálltam a buszról, majd elindultam hazafelé, gondolván, 2 fickó nem fog megtámadni fényes nappal, fiatalok, elmondták a magukét, majd hazamennek, lenyugszanak ... csak nem fognak semmiféle komoly kiváltó indok nélkül megverni!
.... de a két fiatal ember a buszról leszállva utánam jött, hátulról leütött és a földön többször ököllel arcul ütött addig, míg a befele menő buszra váró szomszédom el nem zavart őket! Én hívtam a rendőrséget, a mentőnek kellett engem bevinnie!
A 2 fiatal ember aznap elismerte, megvertek, meg azt ahogy történt, de azt hazudták a rendőröknek, hogy én kötözködtem velük meg azt mondtam bunyózni akarok, azért vertek meg a buszról leszállva.... (persze ha bunyózni akarok és provokálok, akkor hogy van az, hogy hátat fordítok nekik és elindulok haza, hogy leüthessenek védtelenül hátulról)
Behívtak, tanuvallomást tettem, garázdaság vétség miatt indult eljárás ellenük, plusz ehhez jön a könnyű testi sértés! Azt mondta a rendőr (még okt. 28-án tettem vallomást) hogyha ők mást mondanak akkor szembesítés lesz! A nyomozást december 20-án le kellett volna zárni, de nem volt szembesítés, behívták a szomszédom aki "megmentett" tőlük, mást tudtommal nem, mert a neje rendőrségi dolgozó ő látta hogy nem kötekedtem velük a buszon, el is mondta a helyszínen de e miatt nem hívták be tanuskodni!
Azt szeretném megtudni, van-e aggódni valóm, mert így a fő tanum, aki elmondta volna, hogy nem kötekedtem nem lett behívva, ráéadásul az a néhány ember aki mlg a buszon volt a következő megállón szállt le és ők már "szétszéledtek" szóval nem is ismernek sem engem se a fiúkat meg mivel nem hangos szóváltás volt a buszon, nem is valószínűú, hogy hallottak mindent!
Nem tudom azt sem, hogy hogyan tudnék a nyomozás állásának is utána nézni, mert mióta vallomást tettem nem nagyon kaptam papírt a nyomozás lezárásáról, nem kerestek nem kérdeztek semmit az elmúlt 3 hónapban.... gondolom ha a 2 fiatal ember mást vall mint én akkor már szembesítettek volna velük, mert mondta a rendőr, ha mást mondanak akkor fognak, ha beismerik és a lényeg uyganaz akkor nem.... én csak túl akarok lépni az ügyön, bele törődtem, hogy megvertek... csak nagyon nyomaszt az egész ügy őszintén szólva félek is tőle ...pedig nem tettem semmit, áldozat vagyok....
Mr. Spark!