Banki hitelek

smokedoc # 2011.07.28. 08:35

kedves Kacsa!

nem paranoia
logikus következtetés az emberi alapösztönökből kiindulva. ami egyik részről a túlélési ösztön, és a banki részről a mohóság jellemez.

Kacsa1111 # 2011.07.28. 11:13

Kedves smokedoc,

De mit csinálnál, ha becsődölne az ország és a frank 400 ft -ot érne?

mit is? lássuk csak:
reggel felkelnék f8-8 körül, (mérsékelt) tisztálkodás után 9re bemennék dolgozni. lerendezném a sürgős elintézendőket, elolvasnám a híreket, összeszedném a tennivalóimat, és elkezdenék dolgozni. 12kor ebédelnék, ma például oldalast ettem.
délután tovább folytatnám a munkát. egyszer megint csekkolnám a híreket, napközben pedig többször is felnéznék a jogi fórumra, hogy elbeszélgessek pl. veled. A munkát befejezem, amikor befejezem. Este otthon elszürcsölnék - a nap nehéségétől függően - pár cent jamesont vagy valami jobbat. Tv-t bekapcsolnám, és megnéznék egy filmet, amit valszeg már százszor láttam. újabb (mérsékelt) tisztálkodás, majd lefekvés.
szerintem ezt tenném...

Kacsa11

smokedoc # 2011.07.28. 11:44

1 nem kapnál whiskit a tescoban
2 Nem lenne hová menned dolgozni már.
3 Az utcán tüntetések miatt 6 kor kellene elindulnod, hogy beérj időbe ha beéérsz, de végülis már úgysincs hová menni dolgozni.
4 a tv nézés is necces, max agregátorról, ha van valami dugidieselolajad hozzá (étolajjal nemér mert jövedéki adócsalás)
A mérsékelt tisztálkodással egyetértek, mivel melegvíz sem lesz egy ideig.

Kacsa1111 # 2011.07.28. 12:28

Kedves smokedoc,

1. whiskyt nem a tescoban veszek.
  2. nem vagyok munkavállaló

a többire egyben reagálnék: te ezeket komolyan gondolod?:)

Kacsa11

smokedoc # 2011.07.28. 12:47

Hát volt már rá példa a történelemben:
Általába 50 évenként nyomni kell a gazdasági rendszernek egy resetet, mert így van kitalálva.
Ez persze fáj a tőkéseknek, akik a hadsereget uralva kiküldik az éhező népre.
Aztán csinálnak vele munkát rendesen a maradéknak!
Nincsenek illúzióim.
Itt meg pláne utcára mennének az emberek.
Hameg a polgárháború eszkalálódik országok között, akkor akkora piacot csinálnak a fegyverkezéssel, amiben el tudják tüntetni azt a sok szemetet amit felhalmoztak.
És igen egy ilyen kis változás ekkora felfordulást tud okozni.
Csődbe megy az elmű mert nem lesz fogyasztójuk
Csődbe megy a kisvállalkozás a hitelek miatt, Multi kivonul, mert anyuci hazarántja.
Kialakul az anarchia, mert nincsen megbízható politikai hatalom jelenleg.
uff ne legyen igazam!
remélem képbe vannak a vezetőink is, bár nem mernék rá fogadni,legfeljebb blöffölni!