Banki hitelek

végrehajtó1 # 2012.04.04. 12:50

Kérd postán a fizudat.

flótás # 2012.04.19. 19:36

Kedved fórumozók!
Tanácsra lenne szükégem.
Jelzág hitelemet a múlt évben nehékesen fizettem, elmaradásom keletkezett.
A bankom kértem könyítsenek a feltételeken, de a könnyítés 110%-ot kell fizesek minden hónapban hogy utolérjem magam.
Ezt még így sem tudom megtenni, hogy valamelyest javult az anyagi helyzetünk, mert időközben több apró hitelt kényzerültem felvenni.
Szerettem volna a hiteleim kiváltani, de a bankom nem hitelezz többé az országban (szép csendben kivonúl).
Más bank pedig nem áll velem szóba mivel 30 napnál nagyobb az elmaradásom.
Mi tévő lehetnék?
Ha a személyi kölcsöneim nem fizetem azt mondják fel, és tiltanak a fizuból, ha a jelzálogot felmondják a szerződést.
Szerintetek, hogy legyek elég bölcs, addig mig el tudom adni a házat?

miki10 # 2012.04.25. 13:45

Segítséget szeretnék kérni,van egy Erste bankos hitelkártya tartozásom ami már a Dunacorpnál van.Tavaly sikerült megegyezni,hogy havonta fizetem,mondani se kell a hölgy goromba stílusáról ahogy beszélt vele ha nem fizetem be jönnek és lefoglalnak mindent.Múlthónapban felhívott a jogászuk,hogy nem elég a havi 10ezer ft,vagy egy összegben kifizetem vagy 35ezrével.Nem tudok fizetni 35ezer ft-ot,kaptam egy sms-t,mert nem tudtak ma utolérni,hogy a végrehajtást nem akadályxozza,hogy nem veszem fel a telefont és,hogy hatósági kisérettel fognak kiérkezni holnap legyek itthon 12-15óra között.Ehez van joguk?Ők behajtó cég vagy végrehajtó is?Végrehajtási papírt közjegyzőtől nem kaptam.Ebben a hónapban fizetek be nekik de nem lesz elég,mert 35ezret nem tudok.
Aki kapcsolatbam áll velük kérem írjon,hogy jöhetnek vagy csak fenyegetőznek
Köszönöm