Helló!
Az én Providentes sztorim elég szép! 5 éve vettem fel 80.000-t. Fizettem is. Ezek a pénz szedegetők havonta cserélődtek, bunkóbnál búnkóbb és buta szedett vedett emberek kopogtattak a pénzért. Volt akit be se mertem engedni mert egy ci..ny volt. Még a neve is. Fizettem neki de mondta hogy az a könyv nincs nála így átvételi elismervényt kapok hogy fizettem. Ezek fénymásolt cetlik voltak, igénytelenűl ollóval kivágva. ez eleve nem volt hiteles szerintem. Volt hogy nem voltam otthon, csengetett meg minden, és mérgébe bele rúgott az ajtónkba. Én meg a száját rúgtam volna ketté ha meglátom. A szomszéd szólt rá. Sokszor távol voltam nem mindig tudtunk találkozni, volt hogy azt mondta menjek fel a lakására ha haza érek majd ott kifizetem. :) Vicces hozták a szinvonalukat. Aztán egyszer csak nem jött senki hetekig. Állítólag lelépett az ipse meg egy nő is egy csomó pénzel. Na 1-2 hónap után jött kettő csóka hogy ők a behajtók. Az egyik egy kopasz szekrény volt aki be is jött és megfenyegetett ha nem fizetek baj lesz. Csak lestem nem tudtam hova tenni. Persze ki zavartam őket és jeleztem a Providentnek. Húzták az időt. Irjam le levélbe meg hogy igazoljam az eddigi befizetéseimet. Amikor a hitelt fel vettem még az én kis könyvem se kaptam meg amibe nekem irták volna alá hogy fizettem és hol tartunk. Azt mondta az a kisseségi hogy ő se kapta még meg az előző pénz gyüjtögetőtől. Szép. Azóta küldenek havi szinten levelet hogy a tartózás csak nő csak nő.... Mondtam nekik: hol a pénzem? amit eddig fizettem. Azt mondták bizonyítsam be. Jó csak hogyan. Meg hogy majd kivizsgálják az ügyet mondja egy férfi, de másnap egy hölgy hív hogy fizessek 236.000 forintot. Viccesek.. Ahogy elkezdek velük orditani mindjárt olyan édesek velem... Meg alkudoznak hogy naaa legalább most fizessek be 5000 forintot, meg ha majd lesz pénzem akkor megint, mert ha nem visznek mindent meg ügyvéd meg ilyenek. Ezt mondják már 4 éve. Most ezek csak tehetetlenek vagy tényleg tudják hogy bűnük van? És a kérdés? Mit tegyek? Ez a manusz már nem is lakik ott ahol lakik, senki nem tud semmit. Kit jelentsek fel? Meg még én harcoljak az igazamért.. belefáradtam... És ha nem fizetek nekik többet. Adtam fel néha 5000 forintot mert mondtam hogy a való fenmaradt összeget egyértelműen befizetem... de a többi mind kamu... Valami ötlet? Mennyire kemény ez a Provident? Köszönöm mindenki tanácsát előre is....