Köszönöm feltettem az ügyvédbrokerre.-Devizahitel szerződés érvénytelenítése-2008-2009 es Unicredit-ami követeléskezelőnél van,végrehajtást akarnak indítani..
Érvénytelen szerződés alapján az még áll fenn fizetési kötelezettsége, mivel a teljes felvett tőkét nem fizették vissza.
Követeléskezelő jóval többet kér,mintha az eredeti állapotot állítanánk vissza. Szerződés semmisége és eredeti állapot visszaállítása kell.
Somogy megye-
A munkadíjat nem kell előre egyszerre fizetni-gondolom,hanem az ügy alatt folyamatosan-kereset írás-tárgyalás.
Ha nekem sikerül az eredeti állapot visszaállítása-akkor a másik fél a követeléskezelő pert veszít-így őrá esetleg terhelhető az én ügyvédem díja?
Devizahitel keresetlevél
Az ügyvédi munkadíjak nagyon eltérőek. Óradíjban az alacsonyabbak 30-50 ezer Forintok, de lehetnek jóval magasabbak is. Az első konzultáció díja , ( ha kapsz számlát..) beszámít majd megbízás esetén a munkadíjba pernél. Ugyanakkor nagyon eltérő ezen kívül az árazás módja, Sokan az egyéb feladatokat külön fogják beárazni, nem az óradíj szerint. Például : óradíjat számol, de a keresetlevél elkészítése X százezer Forint, tárgyaláson megjelenés fix X ezer Forint, egyéb beadványok elkészítése X ezer Forint.. Van, aki sikerdíjat is kér a végén. Minden megállapodás kérdése. Sajnos nehéz megfelelőt találni, mert ahhoz, hogy árat mondjanak, szükséges az első konzultáció, az iratok áttekintése, és utána szabják meg az árakat. Lehet, hogy több ügyvédet is fel kell keresni, hogy dönthess.
Ügyvédbróker oldalt megpróbálhatod, árajánlatkéréssel esetleg
Köszönöm,és milyen munkadíjjal lehet számolni kb 5 millió forintos perérték?
Vagy óradíjra fizetnek az ügyvédnek?
Először a konzultáció van,megbízás esetén ez is beleszámít a munkadíjba.
A lenti válaszom nem volt megalapozott,kérem,hogy ne vedd figyelembe.
Ettől függetlenül a szerződéseddel és egyéb irataiddal keress erre szakosodott ügyvédet.
Mit szeretnél pontosan? A keresetlevelet nem kell kérelmezni.. Az ügyvéded fogja megírni,miután megbíztad a képviselettel
Deviza alapú kölcsönszerződés érvénytelenségének megállapítására irányuló keresetlevél kérelmet kérhetek valakitől?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02