Időközben antikvár vétel útján beszereztem magánkönyvtáram részére egy példányt, bár kölcsönadni senkinek nem tervezem...
Sunshine after the rain.
Időközben antikvár vétel útján beszereztem magánkönyvtáram részére egy példányt, bár kölcsönadni senkinek nem tervezem...
Sunshine after the rain.
Képesnek képes vagyok rá, csak azt szeretném tudni, hogy ezt a képességemet hogyan tudnám kamatoztatni ebben az ügyben.
Az a kérdés, hogy képes és hajlandó vagy-e a dolog állagának sérelme nélkül lefénymásolni a visszaadás kötelme mellett ezt a könyvet, mert ez nem az enyém...
Sunshine after the rain.
Igen, csak mostanában nem volt a gép közelében, de akkor hogyan tudnád nekem ezt elküldeni?
Köll még, Ádám?
Sunshine after the rain.
Sikerült, de ez közel 600 oldal.
Sunshine after the rain.
Jó, még megszerzem a könyvet úgy január 4-én, aztán megbeszéljük a követendő lépéseket.
Sunshine after the rain.
Természetesen megfelel:), nagyon szépen köszönöm
Megfelelne, ha egy (a szerzői jogi szabályok betartásával általad készülő)fénymásolás erejéig tudnék egy nem saját magyar könyvpéldányt rendelkezésre bocsátani?
Sunshine after the rain.
Igen, ha lennél olyan szíves hol tudom ezt megszerezni megköszönném.
Mindegy, hogy milyen betű... Kell még a könyv?
Sunshine after the rain.
Igazad van. Nem kérdeztél én kéretlenül jeleztem, hogy a tisztelet jele esetleg a nagy betű a megszólításnál.
Téged valahogy nem kérdeztelek..
Gondolom, ha nagy L betűvel írt megszólítással tisztelnéd meg, akkor Ő is készségesebben válaszolna.
Szia legislator!
neked esetleg megvan ez a könyv?vagy nem tudod,hogy honnan lehetne megvenni?
köszi
Érdemes a sokéves magyar fordítás helyett a Jauffret-Spinosi által javított változatot eredetiben olvasni.
Sunshine after the rain.
Ha Valaki René David A jelenkor nagy jogrendszerei című művének tulajdonosa kérem írjon mert nagy szükségem lenne rá.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02