Köszönöm a válaszait, tisztelt Kovács Úr! Mindhárom válasza engem erősít meg. Viszont, azért fogalmaztam ilyen hosszan(...!), nehogy valamit kihagyjak, ami befolyásoló lehet.
Igazából még mindig meglepődök(pedig már vannak vele kapcsolatban elkeserítő tapasztalataim), hogy a közös képviselőnk ilyen alapvető dolgokban vitatkozik, meggyőzni meg pláne nem hagyja magát, még a törvényi hivatkozással sem. ( a többi tulajdonos bólogat, vagy közömbös,"majd csak lesz valahogy". Rajtam kívül egy férfi tulajd. még van, aki ajánlott levelekkel próbálkozik, de a Kkv. azokra nem válaszol sem szóban, sem írásban)
Lenne még egy kérdésem, ígérem rövid leszek.
Mi a helyzet, ha a beküldött szavazólapok elképesztően rosszak,nemtörődöm módon kitöltöttek. Hogyan lehet ezeket figyelembe venni?
Pl. a közös helyiségek hasznosításánál van 3 változat:
1. kizárólag bútor tárolásra 2. hobbitevékenység 3.egyéb. Véleményem szerint, ha valaki az 1.változatra szavaz("kizárólag"!), akkor nem szavazhatna a másik kettőre. ( a 2. és 3. változatra leadott együttes szavazatnak van értelme).
Van olyan tulajdonostárs is, aki az összes változatra bejelölte az"elfogadom"-t. pl. a bérleti díjnál volt 1. 150 Ft/m2, 2. 200 Ft 3. 250 Ft.
Ilyenkor mit lehet elfogadni? vagy nincs más lehetőség, mint - bocsánat, de - "ész nélkül" összesíteni kell mindent?! tücsköt-bogarat?!