Autóvásárlás


the big cat # 2003.11.04. 17:40

És vajon miért nam hajlandó egy hiteles másolat csináltatásást engedélyezni az eladó? Persze, hogy lejelentette, le is kell neki, de ettől még nem írják át, csak kiveszik a súlyadóból a saját településén. Ezt a lejelentést a forgalmi letépett harmadik lapjával kell megtenni.

Az a helyzet, hogyha nem hajlandó átadnia szerződést, hogy egy hiteles másolatot csinálj belőle, akkor bizony kénytelen leszel beperelni ezért, mivel az joggal való visszaélés. meg is fogod neyrni a pert, neki meg lesz annyi költsége, hogy azon akár autót is vehetett volna, csakhát ez elég macerás ügy.

Lullito # 2003.11.04. 13:02

Segítségre lenne szükségem!

Vásároltam egy autót és még az átíratás előtt elveszítettem az adás-vételi szerződést.
Az eladó nem hajlandó újat írni, sőt még a régit sem engedi lefénymásolni. Ebben az esetben mit tehetek? Adás-vételi nélkül nem írják a nevemre az autót. Az autó, a forgalmi és a törzskönyv nálam van. Az eladó állítása szerint már lejelentette az adás-vételt az okmányirodában.
Van erre valamilyen megoldás?
Köszönöm.

Béres-Deák Attila # 2003.09.23. 20:31

Van megoldás. Keressen meg a bdadam13@axelero.hu címen.


attika

sanyika # 2003.09.23. 07:54

Kérem segítsenek. Édesapám februárban meghalt. örököltünk egy Peugeot 406-os gépkocsit, amelyet nagybátyánk szeretne megvenni. Õ azonban amerikai állampolgár, aki sokat tartózkodik Magyarországon. A pénzt már elküldte, de nem kaphatjuk meg, mert állítólag, nem lehet a nevére írni a gépkocsit. Mi a megoldás? Köszönettel