Én azt olvastam, hogy 60 nap áll a rendőrség rendelkezésére, hogy értesítse a gyorshajtót. Mi nem kaptuk meg 60 napon belül.
Ezért is kérdeztem, hogy ha pl. rossz címre küldték ki, akkor bizakodhatunk-e abban, hogy így megúsztuk.
Gyorshajtás - Nem kézbesítette a posta
Ha megkaptátok a levelet, a büntetésről, csekket vagy befizetés módját, akkor be kell fizetni és ennyi. Nem évült el semmi. A bírság befizetésén felül ha gondoljátok nézzetek utána hogy miért nem jöttek ki az első levelek.
Üdv.Mindenkinek!
Tanácsot szeretnék kérni. A férjem tegnap kapott gyorshajtás miatt levelet, sima,nem ajánlott, nem tértivevényes...
Melyben közölték, hogy még októberben gyorsan hajtott, ezért büntetést kell fizetnie.
Állítólag háromszor küldtek már tértivevényes, ajánlott levelet. DE mi egyszer sem kaptuk meg. A postás értesítőt sem dobott be a postaládába.
Háromszor ment vissza a levél a rendőrségre.
Ilyenkor mi a teendő? Esetleg érvényes ilyenkor a 60 nap?
Ma megy be a férjem, hogy utána nézzen a levelek sorsának, ha esetleg azért nem kaptuk meg, mert rossz volt a címzés, akkor megúsztuk így a büntetést? Vagy mivel tegnap megkaptuk a sima levelet, így a 6 hónapba még benne vagyunk.
Köszönök minden segítő választ.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02