sziasztok!
Komolyan szeretnék segítséget kérni.
a problémám a következő:tavaly aug-ban férjem megcsalt, elköltözött 3 hétre egy kolléganőjéhez, én visszafogadtam a gyerekekre való tekintettel, annak ellenére, hogy többször is bántalmazott, amit a szomszédaim is láttak.A helyzet nem javult,közben márciusban megismertem egy kedves fiút,férjemet a viselkedése miatt kidobtam.Azóta zaklatott, egyszer beengedtem a lakásba, hogy a gyerekekre vigyázzon,és megint megrugdosot, megütött a gyerekek szeme láttára.
Közben megint kiegyeztünk, hogy 1 hetet tölthessen a gyerekekkel, én pedig az említett fiúval kimentem Amszterdamba nyaralni..később jöttem rá, hogy ezt akarja ellenem felhasználni, hogy elhagytam a gyerekeimet.Most is egyedül nevelem őket, egy fillért nem ad,azt akarja, hogy elköltözzünk a szolgálati lakásából, fizessem a havi 25 ezer forint személyhitelt,és fogadjam el, hogy havi 30e-t fizet utánuk .De a helyzet az, hogy 3 havonta és évvégén jutalmat kap..és a 40% is több a nettő jövedelme után, mint 30e.
Azt mondta, ha nemegyezek bele, elperli a gyerekeket.Kérdésem,mi alapján döntik el, hogy kinél vannak a gyerekek.Én gyesen vagyok még márciusig, de dolgozom is otthon napi 4 órában 25 e bruttóra bejelentve.Azt mondta mivel nincs magas jövedelmem és albérletbe is kényszerülönk, biztos nem kapom meg a gyerekeket.Pszichológushoz fordultam a nagyobbikkal, mert minden éjjel bepisil..és a gyerek egyszer reszketve ordított vele,hogy menjem el és ne bántson engem.Kérdédem még...mert idegösszeroppanás környékez, milyen esélyem van arra, hogy én neveljem őket-megjegyzem még egyetemre is járok,4. éves közgazdászhallgató vagyok..miattuk tanulok...és hogy mi alapján döntik el mennyit fizet.
Segítsetek elindulni, örülnék, ha jogász kolléga is tudna tanácsot adni.
Köszönettel:Mecser Tímea
Mecser Tímea