Kedves kérdezőember!
Másik topikba történt hozzászolásod után gyanítom hogy ezzel akarjátok megszüntetni a lány elleni tetteket hogy összeházasodtok. Valahol megértem. Bár tényleg egy 17 éves ember még tök éretlen a házasságra, és elvileg a házasságnak egy életre kéne szolni, én azt tanácsolom hogy gondoljátok át a dolgot, mert mi van ha pár év mulva ez a gyerekkori szerelem a lány részéről elmulik. Lehet hog most benned lát mindent, a menekülést.
Szerintem valami más megoldást kéne találnotok. Esetleg egy összeköltözés nem lenne jó? És akkor ha netalán vége lenne akkor sincs jogi hercehurca. Ez tényleg csak egy jó tanács, de azt is megértem hogy miért kérdezed, feltéve ha jó a logikám amit előbb ecseteltem:)
A gyámhivatalba be kéne mennetek elmondani a problémát, lehet hogy ők is tudnának segíteni, de ha mindenképp házasodni akartok akkor is tanácsos bemenni, az a legbiztosabb mert akkor egyszerre minden kérdésetekre választ kaphattok, mert itt a forumon amig válaszolnak egy egy feltett kérdésre csak az időhuzás megy.
Az ilyen hivatalos szerveknél a félfogadás:
hétfő: délután
szerda egész nap
péntek délelőtt
Sok sikert, és bizom hogy sikerül egy jó megoldást találnotok.