Nállunk forditot esetben van,mert az apánál vannak elhelyezve a gyerekek,igy engem illetett a láthatás aug.31-ig.
Kapcsolattartás
Ez a te véleményed, az enyém meg más.
Szerintem apuka is nyugodtan elviheti a gyereket az évnyitóra :) Miért ne nézhetné meg ő is a gyerekét szép ruhában felsorakozva? Esetleg menjenek mindketten :)
Visszarendeződni, mire? Az a gyerek, aki elvált szülők mellett nő fel hibátlanul rendeződik vissza folyamatosan az apás hétvégék után anyukára, az anyás napok után az apás hétvégére.
Mivel aug. 31-e vasárnapra esik, ezzel szemben az első tanítási nap már szept. 1-e azaz hétfő, legjobb ha a gyermek már 28-29-én otthon van = visszarendeződés.
Ahány iskola annyiféle a tanévnyitói időpont, kezdve péntek du.-tól vasárnap du.-ig. És leginkább már az a szülő vigye a tanévnyitóra, aki majd évközben/hétközben is viszi-hozza őt.
Prívát: el nem tudom képzelni azt a merevséget a láthatás/kapcsolattartás dolgában ami egynémely beiró (= kérdező) esetében olvasható itt a fórumon., x ideje két ember még nagy megértésben és szerelemben (...), aztán rá bizonyos időre "robotszerű" merevséggel egymás iránt. Azézt mert az életút különvált, attól még lehetne némi megértés, rugalmasság egymás iránt - legfőbb a közös gyermek érdekében.
Köszi, de nem kérem "a" történtetek taglalását, és vélem mások sem.
Monalisa
laikus hozzászóló
A biróság megitélte nekem a nyári,tavaszi,őszi és téli szünet második fele az elsö nap 9 órától az utólsó nap 18óráig.Kérdésem,hogy a nyáriszünidö meddig tart nekem,augusztus 31-ig?
A másik kérdésem az hogy én elvihetem e a gyereket az évnyitóra ha 31-ig tart nekem a láthatás?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02