Kedves Cztke!
Nem is hiszed, milyen hálás vagyok az infóért. Igaz, 3 gyerek és 18 év nagy idő, de jobb lesz így.
Szóval köszönöm!!
Ildi
Hogyan kell elindíttani egy válópert?
www.magyarorszag.hu/…/valokereset
ha ezt a szép teljes sor beírod, a válásról bővebben olvashatsz, ill. jobb oldalt alul találod a sablonokat (kereseti kérelem a házasság közös...)
csak ügyesen:-)))!
Nagyon köszönöm a tanácsot, azt hittem ingem-gatyám rá fog menni!
De a neten nem találok ilyen letölthető válükeresetet. Légyszíves írd meg, honnan szedhetem le!
Nagyon-nagyon köszöke!
Köszi az ötletet,letöltöttem.
Laikus vagyok, de éppen a közepében, úgyhogy megosztom a tapasztalataimat szívesen veletek.
ha közösen megegyeztek, akkor még ügyvéd sem kell. a netről le tudsz menteni válókereset mintát, aminek alapján megfogalmazhatod a sajátodat. a lényeg, hogy benne legyen az, hogy vagyonban és gyermekelhelyezésben megegyeztetek, 2 tanú jelenlétében aláírjátok (a tanuknak nem kell tudnia, hogy mi áll a keresetben), 10ezer Ft-os illetékbélyeget nyomtok rá, és 3 pld-ban beadjátok a bíróságra. (az egyezségekről pedig írtok egy megállapodást magatoknak). ilyen totálisan egyszerű az egész.
bár nekem is ennyire egyszerű lenne. de a férjem nem akarja aláírni, pedig semmit sem követelek a gyerkőc elhelyezésen kívül.
sok sikert!
Engem szintén a megegyezéses válás érdekel. Azonkívül egy jó ügyvéd címe is, Veszprémben.
Szeretném ha valaki részletesen elmondaná,hogyan kell nekikezdeni egy közös megegyezésen alapuló válásnak.
Nincs vita semmin.
Hol kezdjem?
Köszönöm előre is.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02