Folyamatos zaklatás


derill # 2005.02.03. 10:39

Beszüntetni egy jó büntetőügyvéddel lehet, ha ugyanis a nő vádjai alaptalanok, hamis vád miatt lehet ellene eljárást inditani.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

angela # 2005.02.03. 00:29

Tisztelt fórumozók!

A helyzetünk a következő:
Vőlegényem 4 hónap együttélés után beadta a válópert (2001-ben) és azóta a már elvált felesége egyfolytában feljelentgeti és különbőző légbőlkapott indokokkal pereli.
Rágalmazás, becsületsértés és hasonló okokkal citálja bíróság elé, miközben bizonyíthatóan 4 éve semmilyen kommunikáció nincs közöttük.
A hölgy jegyzőkönyvezett vallomásai minden tárgyaláson változnak, egymásnak homlokegyenest ellentmondanak - a bíróság viszont ilyen irányú észrevételeink rendre elutasítja, mivel szerintük nem tartozik az éppen aktuálisan tárgyalt per tárgyához.

Állítólagos, 4 évvel ezelőtti sérelmeire nincs kézzelfogható bizonyíték, vagy tanú - rendre az Õ vallomása áll szemben a vőlegényem vallomásával.

Az volna a kérdésem, hogy ezek a magánvádas perek elévülnek-e és hogyan hívhatnánk fel a bíróság figyelmét az ellentmondásos nyilatkozatokra, valamint nem lehetne-e ezeket a pereket valamilyen módon egyszerre beszüntetni, mivel a hölgy egyértelműen személyes utálata és ellenérzése miatt húzgálja meg a vőlegényem.

A válaszokat előre is köszönöm.