Öt év együttélés után minden közös? Kivétel nélkül ? 3 év együttélés után örököltem egy ingatlan felét ,akkor most már az is közös? És a másik felől a szülei révén le lett papirozva a házuk ,az számít ?
Öt év után minden közös?
- 1
- 2
Nem, nem, nem, nem, nem.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Értetted az ötödiket is? Vagy azt már csak reflexből? :)
Sot, a kozhiedelemmel ellentetben 15 ev egyutteles utan sem.
„Értetted az ötödiket is? Vagy azt már csak reflexből? :)”
Az már csak a bónusz volt a kiváló kérdésért.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
„És a másik felől a szülei révén le lett papirozva a házuk ,az számít ?”
Igen, számít, ennek ellenére ha a szerzés közös volt, akkor az bizonyítás kérdése.
Ezek szerint mégis csak van, aki érti.
Lefordítanád, nekem, közönséges földi halandónak?
"Le lett papírozva" - mit nem lehet ezen nem érteni? :DDD
Mindkettőnek van külön tulajdona. A pasi szerint az övé külön tulajdon, mert le van papírozva, a nő külön tulajdona pedig közös, mert az nincs. :)
És melyik a pasi?
Természetesen az önző.
Elfogult vagyok a nőkkel szemben.
és azt hogyan érted, hogy „Mindkettőnek van külön tulajdona” és ehhez az jön, hogy a „a nő külön tulajdona pedig közös, mert az nincs. :)”
Most akkor van, vagy nincs? (szerinted minden pasi önző?)
:) Tudtam, hogy belém kötsz. No, nem minden nővel vagyok elfogult. :)
Pedig bírom a humorodat, de csak azt, mást nem.
:)) csak kérdeztem, dehogy kötök beléd. Egyébként a mai napra rendelt rejtvényfejtésen túl vagyok, egy kérem alapján elsőre úgy tűnt, V.Józsefnének két anyja van, de mégsem.
„Pedig bírom a humorodat, de csak azt, mást nem.”
Ne ítélkezz vaktában. Nincs is humorom.
Nem mondanám, hogy most már értem...
:)) minek kell neked mindent érteni? De így már min. ketten vagyunk.
Vagyis melyik részét nem érted? Mert én azt sem, hogy miért csak a humoromat bírja (ami nincs, így már semmi bírható sem marad). Pedig olyan tündi-bündi vagyok.
„És a másik felől a szülei révén le lett papirozva a házuk”
Továbbra is ezt nem értem. Hogy részletezzem: mi az, hogy "a másik felől"; kiknek a "házuk", és mit jelent az, hogy "le lett papírozva"? Tapétáztak, kívül-belül?
És juszt is jó humorod van. :P
Az lesz az, a tapéta.
Na. Akkor kapsigálom... Nem az egészet tapétázták, hanem csak „a másik felől”. És nem fogadtak szakembert, hanem „a szülei révén”.
Én próbáltam megtudakolni Immától, ő hogy is érti, de úgy vélte, csak szekálom.
Ingatlan tapétázáshoz amúgy sem kell szakember, ha az ember maga is meg tudja oldani :D
No no, a szakmunkához mindig jó szakember kell.
Örülök hogy ilyen kellemes perceket okozhattam a "hülye " kérdésemmel....
Ja és így már természetesen az övéké lett minden, hiszen
ők papíroztak...
Tisztelt Szakértők!
Házasság előtt állok. Párommal 4 éve vagyunk együtt, Ő költözött hozzám, a saját tulajdonú lakásomba. Kérdésem az, hogy a házasságkötés után, és ne adja isten elválnánk, mit vihetne magával a párom? A lakásom, és az autóm a sajátom marad? Illetőleg van némi készpénzem is, a házasságkötés után az is feleződik, ha válásra kerül sor?
Köszönettel!
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02