Kedves Derill!
Megpróbáltam megszerezni a könyvet, mikor először írtál róla valahol, az interneten meg is rendeltem, de sajnos három hét telt el és még semmi, körülnéztem a helyi könyvesboltokban, de mondhatom elég hülyén néztek rám, fogalmuk sem volt mit keresek, és kisváros lévén elég rossz szemmel néztek rám :)
A hitelből mindössze 200.000,- Ft-ot sikerült visszatörleszteni, a bank kizsákmányoló hitelének köszönhetően.
Ha tehát jól értem amit bizonyítani tud, hogy azt ő hozta a kapcsolatba (most a pénzre gondolok) azt kell visszakapnia, plusz a kétszáz arányos részét?
Mondjuk nekem még ez is sok. Havi 65.000,- Ft-os fizetésem van, amiből elmegy rezsire, 58000,- Ft. Tehát újabb hitelről nem lehet szó. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e részletet kérni. Mert azért az világos, hogy ha mi egyezünk meg, akkor azonnal kell adnom az egész összeget, ha a bíróság szabja ki, talán lenne időm összegyűjteni.
Egyébként ügyvéd előtt írni egy papírt arról, hogy én havonta fizetek neki egy összeget, ezt jobb lenne? Talán köztes megoldás, törvényes lenne (már amennyire). Az egyezkedésbe ő még csakcsak belemenne, de a családja nem, tehát ez mindenképp ugrott.