Gyermek láthatás

ojooco # 2018.02.04. 17:25

Tisztelt Obudafan! Ha kimenne a gyámhatóság szétnézni egyből a gyerekeken ütne le a dolog! Gyakran letiltják a telefonról őket, hogy minél nehezebben tudjam elérni őket! Vettem egy tv-t a gyerekeknek azt is elvették tőlük! Ha a gyámhatóság érdeklődne menne egyből a lelki terror! És ellenem beszélnek. Sajnos nem találtam megoldást és nem is igazán hiszem hogy van!

ObudaFan # 2018.01.25. 16:53

Nincs az kizárva, a gyámhatósághoz fordulhatsz a kapcsolattartas újraszabályozása érdekében.

ojooco # 2018.01.25. 13:45

Tisztelt Ügyvéd ÚR/HÖLGY!
A volt feleségem elköltözött a gyermekeimmel tőlem 65 km-re levő városba , amikor megemlítettem neki hogy felezzük el az utazás költségeit azt válaszolta: ,,nem kötelező a láthatás"! Úgyhogy én azóta kb. 4 éve ugyanúgy hozom-viszem Őket kéthetente ami éves szinten 240000 Ft többlet költséget jelent nekem. Most viszont kijelentette :,,nem viszi a gyerekeket nyaralni ,vigye el az apja őket" (miközben az új párjával és kisgyermekükkel elmennek). Beszélni sem hajlandó engedményekről mert a törvény úgyis az ő pártját fogja! Nem érdekli hogy ez a gyerekek hátrányára van . Azt a pénzt amit az utazásra kell költeni lehetne a gyerekekre is (elmehetnénk nyaralni), de azt üzeni mindig oldjam meg én.
Bármit is próbálok beszélni vele mindig a gyerekeken keresztül üzenget és rajtuk csattan le a dolog ! Tényleg nem lehet neki is beszállni az utazás költségeibe legalább?

Köszönöm a választ előre is!

Tisztelettel: Orosz József

ObudaFan # 2018.01.08. 07:31

Önmagában az, hogy új kapcsolata van a másik szülőnek, még nem olyan tény, amit bármelyik hivatal a gyermek fejlődését veszélyeztető ténynek fog tekinteni. Ha lesz olyan magatartása az apának, ami tényleg veszélyezteti a gyereket, akkor majd kérheted a kapcsolattartas újraszabályozását, ez most még nem az a helyzet.

Csibemanó # 2018.01.08. 06:18

Köszi a választ. Gondolkodtam ezert írtam, mert akkor amikor apuci hetente valtogatja a szeretoket, tenyleg ez az egeszseges a gyermekunknek, azok után amin keresztül ment?
Ez komoly??

Burn Out # 2018.01.07. 20:45

a cirkuszt a szülők csinálják. szóval gondolkodj.
ha a gyermeket nem bántalmazza stb., akkor nyugodtan odaengedheted, vagy pedig a gyerek 18 éves koráig marhatjátok egymást a volt pároddal.

Csibemanó # 2018.01.07. 18:11

Üdvözletem!
23 évi nem bejegyzett élettársi kapcsolatunkat "felbontottuk", amelyből egy most 8 éves fiunk született, mert páromnak szeretője van.
Kérdézni szeretném, eltílthatom-e a szeretőtől a gyermekünket, vagy amikor épp a gyermekem apjával van( mert feleség és anya is) nekem ki kell tenni a gyerekünket ennek a cirkusznak?
Őszintén szólva én úgy gondolom, nincs köze a gyerekemhez, de az exem ezzel gyötör...
Köszönöm a választ

roseamry # 2017.12.28. 16:01

Vásároljon bármilyen dokumentumot, útlevelet, jogosítványt, személyi igazolványt [quickdoccuments@gmail.com] +14198926416
Garantált 24 órás útlevél, állampolgárság, Id kártya, vezető
engedéllyel, oklevelekkel, diplomával, bizonyítványokkal.
Idegenforgalmi és üzleti vízumszolgáltatások a rezidensek rendelkezésére
az összes 50 állam és minden nemzetiség világszerte. Mi vagyunk
egyedülálló hiteles kiváló minőségű útlevelek,
Valódi valódi adatbázis Regisztrálva és regisztrálva
Útlevelek és egyéb állampolgársági dokumentumok
Ön egy új identitás, egy tiszta, új valódi eredetű
Születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, járművezetői engedély, útlevél,
Társadalombiztosítási kártya SSN-vel, hitelügyiratokkal és hitelekkel
kártyák, iskolai diplomák, iskolai végzettség minden egyben
új nevet ad ki és regisztrál a kormányzati adatbázisban
rendszer..

RENDELHET AZ UNIVERZÁLIS DOKUMENTUMOKAT, AMELYEK SZÜKSÉGÉNEK

• PASSPORTS
  • Személyi igazolvány
  • Jogsi
  • Társadalombiztosítási kártya
  • Canada kártyák
  • Egyesült Államok kártyái
  • Tudós kártyák
  • Nemzetközi kártyák
  • Private Cards
  • Adoption Tanúsítványok
  • Baptism Tanúsítványok
  • Birth Tanúsítványok
  • Egyéni tanúsítványok
  • Deat bizonyítványok
  • Divorce tanúsítványok
  • Tanúsítványok

stb.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
Általános támogatás:

===> quickdoccuments@gmail.com

Kapcsolatfelvétel e-mailben:

===> quickdoccuments@gmail.com

Whatsapp elérhetősége: ___________________________ +14198926416

Emellett magas színvonalú hamis számlát kínálunk az alábbiak számára
pénznemben;
EUR - Euro
USD - amerikai dollár
GBP - angol font
stb.

Minőségi felszerelést és anyagokat használunk
hiteles dokumentumok.A valódi útlevelek titkos tulajdonságai
gondosan duplikált a regisztrált és
nem regisztrált dokumentumok. Mi vagyunk az egyedülálló minőségi termelő
hamis és valódi dokumentumok. Csak eredeti high-
Minőségi regisztrált és nem regisztrált útlevelek, vezetők
engedélyek, személyi igazolványok, bélyegzők, vízum, iskola Diplomák és
egyéb termékek számos országban, mint az USA,
Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Olaszország, Finnország,
Franciaország, Németország, Izrael, Mexikó, Hollandia, Dél
Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság.
Vásárlás Regisztrált és nem regisztrált USA (Egyesült Államok)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és nem regisztrált ausztrál útleveleket,
Buy Regisztrált és nem regisztrált belga útlevelek,
Vásároljon regisztrált és regisztrálatlan brazil (Brazília)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és regisztrálatlan kanadai (Kanada)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és regisztrálatlan finn (Finnország)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és nem regisztrált francia (Franciaország) útleveleket,
Vásárlás Regisztrált és regisztrálatlan német (Németország)
útlevelek,
Buy Regisztrált és regisztrálatlan holland (Hollandia / Hollandia)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és nem regisztrált izraeli útleveleket,
Vásárlás Regisztrált és regisztrálatlan UK (Egyesült Királyság)
útlevelek,
Vásárolni regisztrált és nem regisztrált spanyol (Spanyolország) útlevelek,
Vásárlás Regisztrált és regisztrálatlan mexikói (Mexikó)
útlevelek,
Vásároljon regisztrált és nem regisztrált dél-afrikai útleveleket.
Vásároljon regisztrált és regisztrálatlan ausztrál vezetőt
engedélyek,
Buy Regisztrált és regisztrálatlan kanadai vezetői engedélyek,
Vásároljon regisztrált és regisztrálatlan francia (francia) vezetőt
engedélyek stb

Minden regisztrált és nem regisztrált útlevél
országok, vízumok, biometrikus útlevél, diplomák, vezetők
engedély, I.D kártyák. Képzési bizonyítványok M GCSE, A-szintek,
Középiskolai bizonyítványok, GMAT, MCAT és LSAT
Tanulmányi bizonyítványok, újdonság születése, házasság és
Halotti bizonyítványok, újságok útlevelek
és új azonosító csomagok, replikáltak, hamisak
A legtöbb másodfokú intézmény fokozatai / diploma
a világ minden tájáról (már több mint 3000
sablonok a fájlban), melyek mindegyike 100% -ban azonosnak tűnik
az eredeti. Egyéni nyomtatás (ha még nincs
a sablon a fájlban - egyszerűen írjon nekünk a
másolatot készíthetünk és minden változtatást / módosítást végrehajthatunk
az Ön utasításai) .citizenship, identitás,
azonosítás, dokumentumok, diplomáciai, állampolgárság, megmutatjuk
hogyan, hol, vásárolhat, vásárolhat, vásárolhat, készíthet, készíthet,
útlevél, i.d, brit, Honduras, Egyesült Királyság, USA,
Kanadai, kanadai, külföldi, vízum, svájci, kártya,
ids, dokumentum, getting, vízumok, kártyák, külföldi.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK
Általános támogatás:

> quickdoccuments@gmail.com

Kapcsolatfelvétel e-mail:

=> quickdoccuments@gmail.com

whatsapp kapcsolat: ________________________________ +14198926416

Eliezer # 2017.11.02. 14:35

Kedves ObudaFan!

Köszönöm a válaszod!

Hát ez "remek". Tényleg nem értem ami megy itt hazánkban, ember nem láthatja a saját gyermekét mert elzárják, mint egy téli kabátot nyáron, és ez ellen semmit nem tesznek, mert ő az anya... Rettenetes, remélem egyszer a jövőben lesz valamilyen pozitív változás, hogy másnak a jövőben ne kelljen ilyet átélnie.

ObudaFan # 2017.11.02. 10:35

Eszembe jutott egy olyan kérdés ezzel kapcsolatban, hogy a tárgyaláson az ítélet szempontjából a bíróság figyelembe veszi azt, hogy akkor már 2.5 hónapja nem láthattam, mert az anyuka ezt megakadályozta?

Ezt leginkább sajnos olyan szempontból szokták figyelembe venni, hogy utána fokozatosan lehet egy ilyen kis gyereket visszaszoktatni a különélő szülőhöz, tehát nem lesz azonnal tág kapcsolattartás.

alfateam # 2017.11.01. 15:25

Ugyan ezt kérdezted augusztusban is, most sincs más válasz.

Eliezer # 2017.11.01. 15:06

Tisztelt Szakértők!

Élettársi kapcsolatomból született egy gyönyörű kislányunk volt párommal, kapcsolatunk sajnos megromlott, jelenleg védelembe vétel van bent gyh-nál valamint volt párom beadta a keresetlevelet, hogy ő szeretné a szülői felügyeleti jogot. Novemberben lesz az első tárgyalás. (apai elimserő nyilakozat természetesen van.)

Korábban nyáron is elvitte a gyermeket, amikor nem tudtam másfél hétig, hogy hol vannak nem volt hajlandó elárulni. Utána sikerült a kapcsolatot normalizálni és rövid időre újra egy család voltunk. Majd ismételt problémák előjöttek és mostmár 2 hónapja elment a gyermekkel. 2 hónapja nem engedi hogy meglátogassam a lányom, semmilyen kommunikáció nincsen köztünk. Telefont nem veszi fel, ajánlott levelet nem veszi át, sms-re semmire nem reagál.

Eszembe jutott egy olyan kérdés ezzel kapcsolatban, hogy a tárgyaláson az ítélet szempontjából a bíróság figyelembe veszi azt, hogy akkor már 2.5 hónapja nem láthattam, mert az anyuka ezt megakadályozta?

Ő egyébként kéthetetne felügyelt kapcsolattartást szeretne 3 órára a gyermek jelenlegi lakhelyén, mert azt állítja én el akarom vinni a lányom önkényesen. (10 hónapos lesz a lányom)

Válaszokat előre is köszönöm!

ObudaFan # 2017.10.26. 10:53

Közös felügyelet, váltott elhelyezés csak egyezség esetén képzelhető el. Egyébként a bírói gyakorlat a kéthetenkénti folyamatos kapcsolattartás bővítése felé mozdul most már el.
Természetesen egyezség hiányában a bíróság fogja szabályozni a kapcsolattartást. Amíg azonban még ideiglenes intézkedésben sincs szabályozás, addig elég nehéz az ügy.
A gyermektartás általában a kötelezett jövedelmének 15-25%-a egy gyermekre, de függ a gyermek tényleges szükségleteitől.

szabani78 # 2017.10.26. 09:10

Nem az anya vagyok.
Tudom hogy kell ügyvéd, csak elöljáróba akartam érdeklődni, hogy mire számíthat az apa.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.10.26. 08:10

Ja, hogy te az anya vagy? Akkor is.

Kovács_Béla_Sándor # 2017.10.26. 08:09

Mindenekelőtt azt kell eldöntened, te mit és hogyan szeretnél. Aztán pedig keress egy ügyvédet, mert nemigen fog ez menni segítség nélkül.

szabani78 # 2017.10.26. 07:14

Tisztelt Szakértők!

Élettársi kapcsolat megszüntetése után mi várhat az apára?
A kapcsolat megszűnése a kapcsolat teljes kihűlése miatt van. Az apa dolgozik, nem drogozik, nem bántalmazta se az anyát se a gyereket. Valószínűleg a kettőjük közötti megállapodás nem fog működni, tehát bírósági ügyre gondolok. A gyerek nemsokára 2 éves.
Az anya szabályozhatja e a láthatást? Ha az apa szeretné a kötelező két héten kívül is látni a gyereket az anya megakadályozhatja e? Kérheti e az apa a közös felügyeletet? Akár egy hétig nála egy hétig az anyánál a gyerek.
A tartásdíj megállapítása mi szerint történik? Fix összeg vagy % ? Van e befolyása erre az anyának? Lehetséges e hogy irreálisan magas összeget kér?
Az apa most külföldön dolgozik, viszonylag jó pénzért, de ezt be akarja fejezni és akkor nem biztos hogy a fizetés még akkora lesz.

Válaszukat köszönöm.