Sziasztok!
Három kisfiamat hónapok óta nem láttam, az anyja jogellenesen szabotálja a láthatásokat. A Bíróság sem rendezte határozatban, csak leírta...azaz nem kell betartani!
Mivel nincs semmilyen kapcsolatom jelenleg sem a gyermekeimmel, ezért egyértelműen annál a drogos, piás kis kurvánál maradtak.
Van egy "szakvélemény", mely az anya által elmondottakon alapszik elsödlegesen. A szakértőnek az anya által elmondottak végül is cáfolva lettek, amit az anya is elismert!
A lényege rám vonatkozóan, hogy személyiségzavarom van.
Kértem új szakvéleményt, ugyanazoktól a szakértőktől, de a teljes és valós iratanyag megküldésével!
Elutasította a Bíróság!
Kértem, hogy legalább a nyárra vonatkozóan rendezzük a kapcsolattartást, augusztus hónapra pedig ítéletet kértem!
Ezt sem vette figyelembe a Bíróság!
Egész nyári szünet alatt egy egész napot sem lehetnek velem a gyermekeim. Maximum délelött 9 órától délután 17-ig!!!
Ez is csak akkor, ha továbbra sem szabotálja...
Szeretném az elsőfokú ítéletet hatályon kívűl helyeztetni!
Korábban már kértem a Bíróság kizárását hasonló esetek miatt, -amiket késöbb megváltoztattak-, ezért visszavontam.
Most szintén szeretném kérni a kizárását több okból is!
Első az elfogultság, a tényálás felderítetlensége, az ellentétek fel nem oldása, szakértő kirendelésének elutasítása, ami eleve megalapozatlan ítélethez vezetett.
Sukorón laktunk, aztán exem feljött a III. kerületbe és bejelentkezett az anyjához!
Itt kezdeményezte a pert..., mint felperes.
XIII. kerületben vagyok bejelentve, a VIII. kerületben lakom, most jelentkezem át. Alperes.
Van-e illetékessége a II. és III. kerületi Bíróságnak az ügyünkben, hisz az utolsó közös lakóhelyünk Sukoró, az alperes lakcime és lakóhelye PEST???