Sziasztok!
Már 1x kértem itt segítséget Bt-ből való kilépéssel kapcsolatban,aztán mégse tettem meg. A pénz,nagy úr,be kellett látnom.2007.júliusig beltag voltam, aztán kültag lettem,mert már akkor láttam,hogy nagyon nem jól mennek a dolgaink. Most azonban már a megállapodott pénzemnek is csak a felét utalta az üzlettársam,mondván nincs több. Szeretném megkérdezni milyen indok kell ahhoz,hogy azonnali felmondással élhessek?
Elég ez,hogy nem utalja a pénzem?
A napokban kiderült,hogy nem fizette a parkolást, ill. annak büntetését be,persze csak a céges kocsit használja, és a Parkolási cég most a bíróságon követeli a több százezres pénzt. A bírósági felszólítás az én nevemre jött, miközben se jogsim,se hozzáférésem az autóhoz nincs..... Ez mint indok,szerintem elég kell legyen,az azonnali felmondáshoz,nem?
Légyszi segítsetek,mert mielőbb szeretnék lépni az ügyben!
Ill.mi van,akkor ha az üzlettársaim nem fogadják el az azonnali felmondásomat,mondván ezzel a céget ellehetetlenítem? Csak nekem van a tevékenység végzéséhez megfelelő szakképesítésem,ergó,ha kilépek,azonnal kell a helyemre találniuk valakit,vagy jogtalanul végzik azt az adott tevékenységet....Mi erről a véleményetek?