Én sem érzem úgy,hogy "katyvaszt" írtam volna!De a kérdésemre még nem kaptam meg a választ,így aki tud kérem segítsen!Köszönöm!
Végrehajtott autóhitel
Igen, arról vagyok híres, hogy nem tudom kellően értelmezni az - amúgy kristálytiszta - tényállásokat.
Ezek szerint akkor az előminősítés Ön szerint egyenlő a kölcsönszerződéssel???Mert ez volt a kérdésem!
Tisztelt Kovacs Bela Sandor!
Úgy érzem,hogy nem tudta kellően értelmezni amit leírtam,így próbálom részletesebben leírni!
Azt is leírtam,hogy amit küldtek nem szerződés,hanem a kérelem másolata amit szerződésként tüntettek fel!Kérdésem viszont az volt,hogy ez valóban szerződésnek minősül e???Hitelem van,és esetleg ami Önt megzavarhatta az értelmezésben az a leasing szó ami az Unicredit Leasingre értelmezhető!Ezért nem írtam bankot,mert nem az!
Elég nagy katyvaszt adsz elő. Így például kizárt, hogy ne lenne szerződésed. Magad is írod egyébként, hogy kaptál róla másolatot. Hogyan kaphattál volna, ha nincs szerződés?
Aztán vagy lízing vagy kölcsön, a kettő között nagy különbség van, és egyszerre nemigen fordul elő.
Ehh!
Tisztelt Fórumozók!
Én úgy vásároltam az autómat 2008ban,hogy Nekem nem készült szerződésem!Svájci frank alapon könyvelt deviza alapú kölcsön! Van egy autó finanszírozási kérelmem amit a lízing cég elfogadott ,de kölcsönszerződés az elfogadott hitelre nem készült!Nem beszélve arról,hogy ezt az előminősítést sem én írtam alá,hanem valaki a kereskedésben helyettem! Akkor láttam először ezt a papírt,amikor a szerződésem hiteles másolatát 2014ben kikértem a lízingcégtől! Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni?Illetve azt sem,hogy ez valóban szerződésnek minősül e???Aki tud kérem segítsen!Köszönöm!
Ki az autó tulajdonosa? Ha az édesapád, akkor a bankot hagyjátok ki a dologból! Kérjétek a végrehajtót, hogy foglalja le az autót, utána pedig értékesítse. Az sem gond, ha ti hoztok rá egy vevőt, mert akkor még több lehet belőle a megtérülés.
Az apukám 2007-ben vett egy autót hitelre a nővéremnek,két év múlva megromlott a kapcsolatuk és azóta semmit nem tudunk róla sem az autóról.Persze a hitelt nem fizette,a bank felmondta a szerződést és végrehajtja az apukám nyugdíját vonják.Az autót a bank sem találta meg amit tudtunk utolsó címet azt megadtuk de nem találták.A kérdésem az,hogy tegnap kaptunk egy érdekes telefont a 112-es hívószámról:van-e a tulajdonunkban egy ilyen autó mert itt és itt van szállítsuk el.A rendőrség a polgárőrség nem tud semmit az ügyről annyit ki tudtunk deríteni hogy az autó valóban ott van lezárva.Nekünk sem kulcsunk sem forgalmink nincs.A bankot hívtuk,de annyit mondtak,,kedvesen,,hogy írásban nyilatkozzunk mit szeretnénk!Van választásunk hogy mit szeretnénk?azt hittem kapnak rajta hogy megvan az autó és mennek érte,de nem írásban nyilatkozzak ha visszaakarom adni az autó.Nem kötelességem leadni az autót????
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02