Üdvözlöm a Fórumozókat!
Röviden megpróbálom összefoglalni a jelenlegi problémámat. Telekomnál lett tavaly nyáron 130 ezer ft-os tartozásom. Velük nem tudtam megegyezni, mivel részletfizetést csak két részletbe engedték volna, de a fizetésem se futotta volna ki az egy részletet. Kértem őket kisebb részletekre, de elutasították. Utána fel is bontották a szerződésemet. Így nem tudtam mit tenni, vártam a behajtót hogy velük megegyezek. Behajtó cég helyett közjegyzői levél jött fizetési meghagyással. Utána egy önállói bírósági végrehajtó keresett meg, de már 215 ezer forint tartozással. A levélre azonnal reagáltam elektronikus címükre, hogy részletre bírom törleszteni. Erre nem jött válasz. Majd nem sokra rá a földhivatal küldött egy levelet, hogy az ingatlanra bejegyezték a tartozást. Telefonon próbáltam többször is hívni a behajtót, de csak sípol, senki nem veszi fel. Postai úton is írtam nekik. Az ingatlan jelenleg eladás előtt áll, a kérdésem az, hogy ilyen esetben hogy tudom eladni az ingatlant? Ügyvéd levonja az eladásnál amit bejegyeztek rá?
Köszönöm szépen a segítséget!