Ingatlanra bejegyzett telefonszámla tartozás

gerbera317 # 2015.05.27. 17:21

ki garantálja azt hogy el is lesz számolva?

Csak a törvény. Mi kell még?

Joey20 # 2015.05.27. 13:19

Értelek téged, viszont kinek tudtam volna fizetni? Telekom már nem foglalkozott többet az ügyemmel. Ha ennek ellenére elkezdem neki a számlájára befizetni az törlesztést, ki garantálja azt hogy el is lesz számolva?

gerbera317 # 2015.05.27. 13:09

Az a baj, hogy mindenhol csak tárgyalni akarsz a részletfizetésről, miközben eddig 11 részletfizetési alkalmat szalasztottál el. És csodálkozol, hogy nem veszik komolyan a szándékodat. Én nem csodálkoznék.

Joey20 # 2015.05.27. 12:31

Tavaly júniusban fizettem be az utolsó pénzt átutalással, utána augusztus végén küldték hogy bontják a szerződést, kötbér stb. így lett 130 ezer. Utána velük már nem bírtam semmit megegyezni. Ezután jött a mokkos levél és a végrehajtó. Nem sok esélyem volt még megegyezni sem részletre. Úgy gondoltam hogy behajtó céggel azért megtudok egyezni, de mivel nem ők kerestek meg hanem önálló bírósági vh, így totál elúszott az esélyem és most a házat vinnék.. Eléggé agresszívek, nyilván pénzt akarnak, de nem értem hogy miért nem lehet békében megegyezni.. Esélyt se kaptam rá eddig, pedig keresem őket próbálok mindent megtenni.

gerbera317 # 2015.05.27. 10:59

Ténylegesen mióta nem fizetsz?

Joey20 # 2015.05.26. 16:00

Üdvözlöm a Fórumozókat!

Röviden megpróbálom összefoglalni a jelenlegi problémámat. Telekomnál lett tavaly nyáron 130 ezer ft-os tartozásom. Velük nem tudtam megegyezni, mivel részletfizetést csak két részletbe engedték volna, de a fizetésem se futotta volna ki az egy részletet. Kértem őket kisebb részletekre, de elutasították. Utána fel is bontották a szerződésemet. Így nem tudtam mit tenni, vártam a behajtót hogy velük megegyezek. Behajtó cég helyett közjegyzői levél jött fizetési meghagyással. Utána egy önállói bírósági végrehajtó keresett meg, de már 215 ezer forint tartozással. A levélre azonnal reagáltam elektronikus címükre, hogy részletre bírom törleszteni. Erre nem jött válasz. Majd nem sokra rá a földhivatal küldött egy levelet, hogy az ingatlanra bejegyezték a tartozást. Telefonon próbáltam többször is hívni a behajtót, de csak sípol, senki nem veszi fel. Postai úton is írtam nekik. Az ingatlan jelenleg eladás előtt áll, a kérdésem az, hogy ilyen esetben hogy tudom eladni az ingatlant? Ügyvéd levonja az eladásnál amit bejegyeztek rá?

Köszönöm szépen a segítséget!