“A piaci siker alapja az iparjogvédelem” címmel került sor Győrben az első közös osztrák-magyar iparjogvédelmi tájékoztatási rendezvényre. A rendezvény folytatásaként június 11-én sor került a második közös osztrák-magyar iparjogvédelmi tájékoztatási rendezvényre a Burgenlandi Gazdasági Kamara (WIFI) Székházában az alábbi címmel:
‘Know-how-Schutz einfach und klar!’.

A résztvevők a helyi kis- és középvállalkozások valamint a WIFI szakemberei közül kerültek ki és főként a magyar szabadalmi rendszerrel és az eljárási költségekkel kapcsolatban tettek fel kérdéseket. A szervezők két helyi sajtóorgánum és az ORF televíziós csatorna képviselőit is meghívták a rendezvényre.

A rendezvény után Dr. Hannes Varga a magyar szervezőknek bemutatta a Burgenlandi Gazdasági Kamara (WIFI) ez évben átadott impozáns új épületét, ahol tevékenységük egyik súlypontját az oktatás (szakképzés) jelenti, a különböző szakmák számára speciális tanműhelyeket is kialakítottak az új épületben.

A következő szemináriumra a védjegyoltalom témájában 2001. október 10-én, 10 órakor kerül sor Szombathelyen, a Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Magyar Szabadalmi Hivatal rendezésében.