A washingtoni székhelyű Hogan & Hartson LLP és a londoni központú Lovells LLP összeolvadásával – a jogi piac Top 30 globális cégei közötti első “egyenlők egyesülésével” – létrejött a Hogan Lovells. A Hogan Lovells mintegy 2500 ügyvédet foglalkoztat több mint 40 irodában az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Latin-Amerikában.

A Lovells tíz éve aktív Magyarországon: budapesti társirodája, a Partos & Noblet a jövőben a Hogan Lovells részeként nyújt jogi tanácsadást elsősorban a vállalati fúziók és felvásárlások (M&A), a finanszírozás, a tőkepiac, a kereskedelmi ingatlanok és a média/telekom területén. A Hogan & Hartson és a Lovells 2009. évi adataira támaszkodva a Hogan Lovells a világ 11 legnagyobb M&A tanácsadója közé tartozik ügyszám szerint és a top 10-be a kivásárlások száma és tranzakciós értéke alapján. A Global Arbitration Review az új cég választottbírósági praxisát globálisan harmadik helyre rangsorolja a vitt ügyek száma alapján.

A Partos & Noblet partnerei, Dr. Partos László és Christopher Noblet, így kommentálták az eseményt: “Nagy igény tapasztalható magyar üzleti és kormányzati szereplők részéről amerikai jogi asszisztencia iránt. A Hogan Lovells-szel fennálló társulás biztosítja ügyfeleink számára ezt az asszisztenciát az Egyesült Államokban, azon belül az olyan kiemelt piacokon, mint New York, Washington, Los Angeles és a Szilikon-Völgy.” Hozzáteszik: “Ezzel párhuzamosan ügyfélkörünkben erősödni fog az amerikai befektetők aránya.

Dr. Partos László (43 éves) a Hogan Lovells budapesti társirodája, a Partos & Noblet irodavezető partnere. Főbb szakterületei közé tartozik a társasági jog, a pénz-és tőkepiacok,  valamint a kockázati- és magántőke-befektetések. Partos László jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 1991-ben, majd posztgraduális kereskedelmi jogi tanulmányokat folytatott a Milánói Állami Egyetemen. Diplomáját az Állami Értékpapír- és Tőzsde Felügyelet szakmai vizsgájával egészítette ki. 1994 óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának . Dr. Partos László a Pénz- és Tőkepiaci Állandó Választottbíróság arbitrátora. 

Christopher Noblet (38 éves) a Partos & Noblet partnere. Számos nemzetközi és hazai befektetőnek nyújtott jogi tanácsokat vállalati fúziós és felvásárlási (M&A) tranzakciókhoz, finanszírozási ügyletekhez és ingatlanprojektekhez kapcsolódóan. Christopher Noblet szakterületei közé tartozik a társasági jog és a kereskedelmi jog, az ingatlanjog, a bankjog, illetve a finanszírozási és az M&A ügyletek. 2000 előtt, a Lovells londoni irodája társasági jogi és kereskedelmi jogi praxisának munkatársaként dolgozott. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja, mint európai közösségi jogász.