A füllesztő nyári hónapokban egyszer sem maradhat ki a nagy családi vakáció, és a legtöbben a tengerparton töltik szívesen az idejüket. Amíg a kicsik homokvárat építenek, addig a nagyok mellettük sütkérezhetnek, és akkor még nem is beszéltünk a csodás fürdőzésről! Ha te is hasonlóan töltöd az idődet a nyaralás során, akkor Horvátország kiváló úti cél lehet számodra! A következő pár sorban most arról is többet megtudhatsz, hogy milyen szálláshelyeket érdemes lefoglalni! “Apartmanozzunk!” (X)

Horvátország népszerű részei

Ha még nem igazán jártál Horvátországban, akkor a cikk ötletekkel láthat el annak kapcsán, hogy mégis hová érdemes utazni.

Ott van például a csodás Zadar régió; itt a legismertebb helyek közé sorolható Nin, Zadar, Vir vagy Ugljan.

Isztria területéről Porec, Umag és Pula emelhető ki, míg Split régiójából leginkább a Hvar, Vis sziget, Makarska és Split az említésre méltó.

A Sibenik régió híres Primosten és a Murter sziget területéről, továbbá Dubrovnik régió is büszkélkedhet Dubrovnik, Korcula sziget és Lastovo környékével.

A Kvarner-öböl sem hagyható le a listáról, ide a Krk sziget, Pag, Rab és Cres sziget sorolható, illetve Crikvenica vidéke.

Közkedvelt szálláshelytípusok

A nyaralni vágyók ma már rengeteg szálláshelytípus közül válogathatnak. A 2, 3, 4 és 5 csillagos hotelek kiemelkedő szolgáltatásokkal és wellnessrészlegekkel segítik az ellazulást.

Az otthonos szálláshelyek közé sorolható az apartman, ahol te magad gondoskodsz az ellátásról, viszont modern kialakításuk miatt, gyakran összekeverik a hotellel.

Az utazók számára ideiglenes pihenést biztosítanak az ún. motelek. A panzió pedig amolyan otthonosabb és hétköznapiasabb szálláshely, ahol szintén számos szolgáltatást igénybe vehetsz.

A luxust kedvelők megszállhatnak villában, míg a közvetlen, családias légkört preferálók számára ideális választás lehet az üdülőház, a vendégház vagy a faház is. Akiknek nem probléma a kis és zsúfolt hely, számukra a diákszálló vagy a hostel is megteszi.

Az apartman.hu kiadó horvátországi apartmanjai között egy különleges szállásformát ismerhetsz meg néhány extra ajánlattal.

Miért éppen az apartman?

Az apartman egy szuper szálláshely. Először is kifejezetten modern, vannak kisebb és tágasabb apartmanok egyaránt. Másodszor, itt minden család elzárkózhat a világ elől, és gyakorlatilag “egymás között” lehetnek. Ha szeretsz mindent magad csinálni, vagy csak spórolnál az ellátáson, akkor mindenképpen apartmanban szálljatok meg!

Válaszd ki az úti célt, foglalj szállást, csomagolj, és indulhatsz is! Nincs jobb alkalom, mint a nyár arra, hogy valóra váltsd álomnyaralásod!