A születésnapok mindig örömteli események, ám az évek előrehaladtával változnak az ünneplési szokásaink is. Hogy ne unjunk bele bizonyos idő után a szokásos bulikba, adunk néhány nagyszerű tippet, hogyan rázd fel a hangulatot! (X)

Meglepetés buli

Bár van az az embertípus, aki kifejezetten hangsúlyozza, hogy nem szereti a meglepetéseket, a legtöbbünknek azonban igazán jól esik a figyelmesség. 

A váratlanság és a meglepetés ereje garantáltan életre szóló élményt nyújt az ünnepeltnek, de sok előkészületet igényel! Ahhoz, hogy biztosan titokban maradjon a buli, mindenki találjon ki valamilyen alibit a dátum időpontjára, ha esetleg az ünnepelt elhívna valakit egy koccintásra.

Dugjátok össze a fejeteket és keressetek egy szuper helyet, ami csak a tiétek! Nem fontos, hogy egy kacsalábon forgó palotába szervezzétek, hiszen ez a születésnaposnak is gyanús lehet. Ha van kedvenc törzshely, az is megteszi a dolgát!

A klasszikus forgatókönyv szerint valaki elhívja az ünnepeltet, aki belépve meglepődik, mert hangos “Boldog születésnapot!” kiáltással fogadják őt! Ne felejtsétek el felvenni videóra a reakcióját!

Átverés, prank

Egyre népszerűbbé válnak az úgynevezett “prank”-ek, azaz átverések. Ilyenkor nem érdemes nagyon eldurvulni, és mondjuk egy fiktív balesetet elhitetni az ünnepelttel, vagy megszégyeníteni őt. Fektessétek a hangsúlyt a poénra, és akár vonjátok be a családját vagy a párját is. 

Megviccelhetitek humoros ajándékkal is, de a lényeg itt is a közös nevetésen legyen, ne a kellemetlen meglepetésen.

Különleges limuzinos élmény

A születésnap igazi megkoronázásaként béreljetek limuzint az ünneplésre! Akár fuvarra használnátok, akár benne ülve buliznátok, életre szóló élményben lesz részetek!

A Partylimuzin elegáns, tetőablakos limuzinjai segítségével valódi sztároknak érezhetitek magatokat! Saját sofőr hoz-visz benneteket, ajtót nyit és pezsgővel kínál. Nektek pedig csak annyi a dolgotok, hogy élvezzétek a kilátást, a kényelmes üléseket és a fantasztikus fény-, és hangtechnikát!

Kössétek össze a kellemest a hasznossal, akár külföldi barátaitokat is hívjátok el, és nézzétek meg a várost egy teljesen új szemszögből! Bátran tekintsetek ki a tetőablakon át, és éljétek át az igazi filmes luxus hangulatot!

Tipp: Készítsetek egy lejátszási listát az ünnepelt kedvenc dalaival, amelyet lejátszhattok a limuzinban. Ne maradjon ki a “Boldog születésnapot!” sem, és persze a nagy klasszikusok, amit együtt énekelhettek.

Ha pedig összekötnétek a meglepetést a limuzin bérléssel, egyszerűen szervezzétek a lakhelyéhez a fuvar kezdetét. Így egy egyenruhás, elegáns sofőr várja őt, veletek a hátsó ülésen!

Ha megjött a kedved egy fantasztikus születésnapi buli szervezéséhez, tegyél barátaid kedvére a Partylimuzin segítségével! Szervezd meg könnyen, gyorsan és remek áron a limuzin bérlést, és mentsd meg az unalmas születésnapokat!