Az USB öngyújtók kényelmes és tökéletes megoldást kínálnak azoknak, akik dohányosként nem szeretik a hagyományos öngyújtóval járó vesződségeket, bizonytalanságot, emellett törődnek a környezetükkel. (X)

De kempingezésnél, tűzgyújtásnál is jól jöhet egy USB öngyújtó, amelynek nem alszik el a lángja, nem fújja el a szél, nem oltja el az eső, így használatával biztos lehetsz abban, hogy a megfelelő pillanatban rendelkezésedre áll.

Újratölthető öngyújtók a kényelemért

Az elektromos öngyújtók a számítógép, powerbank, hálózati USB portra csatlakoztatva 25 perc-2 óra alatt feltölthetők, és egy töltéssel akár 100-200 cigaretta is meggyújtható. Az Ezone Elektronikai Áruház USB öngyújtói életmentő eszközeid lehetnek szabadtéri kalandjaid során dohányosként és nemdohányzóként egyaránt.

Jelenleg a piacon kétfajta, 100%-ban elektromos töltésű USB öngyújtóval találkozhatsz:

  • Izzószálas: Az öngyújtóban lévő akkumulátor izzítja fel az izzószálat, ezzel gyújtható meg a cigi, gyertya, tűz, stb.
  • elektromos íves vagy plazmagyújtó: A beépített Li-ion akkumulátornak köszönhetően elektromos ívet hoz létre, és láng helyett ez gyújtja meg a cigarettát, tüzet.

Az USB öngyújtók 5 előnye

A hagyományos gázos öngyújtókból egy idő után mindig kifogy a töltet, ami adott pillanatban sok bosszúságot okozhat. Ez a praktikus, újratölthető USB öngyújtókkal soha nem történhet meg. 

Íme 5 ok, amiért érdemes elektromos öngyújtóra váltanod:

  • minden időjárási körülmények között működik: Az USB öngyújtó tökéletes társad lesz kültéren. Szélálló, tehát nem okoz gondot semmilyen zord időjárás, gond nélkül használhatod a szabadban, nem kell arra figyelned, hogy megfelelő takarásban és irányból végzed-e a gyújtást.
  • Környezetbarát: Gázos öngyújtóból rengeteget adnak el naponta a világon, amely műanyag hulladékként sokszor a természetben végzi, mert vagy elhagyják vagy elhasználódás után eldobják őket. És sajnálatos módon még a töltete is környezetszennyező.
  • Biztonságos: A technológia révén nem keletkezik nyílt láng, a plazmaív létrehozásához minimális hőt termel, és bármely irányból használható, így csökkenti a balesetek esélyét. A beépített biztonsági funkciónak köszönhetően a forgalomban lévő USB öngyújtók nagy része teljesen biztonságosan használható, hiszen nem aktiválódik, csak akkor, amikor te akarod.
  • egyszerűen újratölthető: Az újratöltéshez nincs szükség robbanásveszélyes gázpalackra, lemerülés esetén egy USB csatlakozóval sokféle eszközről újratölthető.

Miért válassz USB öngyújtót?

Számos pozitív tulajdonságának köszönhetően sokaknak hamar a kedvenceivé váltak az elektromos öngyújtók, mivel nemcsak biztonságosabbak a klasszikus, lángot termelő öngyújtóknál, hanem használatuk kényelmesebb, költséghatékonyabb is. És ha még némi környezettudatosság is pislákol benned, értékelni fogod, hogy használat után nem eldobni, hanem egyszerűen, USB port segítségével tölteni kell. 

Többféle formában, színben és dizájnnal készülnek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot.