Ha reklámajándékról beszélünk, akkor az egyik elsődleges szempont, hogy olyan terméket adjunk ajándékba, ami többször előkerül majd, és hosszú távon is fogja használni a megajándékozott. Ilyen például egy bögre, egy kulacs vagy egy termosz. Rengeteg előnye van, így bármelyik cég beépítheti a promóciós kampányába. (X)

A megfelelő promóciós termék megtalálása: milyen szempontokat kell figyelembe venni?

Valószínűleg, ha belenézünk az otthon lévő szekrényekbe, fiókokba, akkor garantáltan fogunk olyan promóciós ajándékot találni, amit még évekkel ezelőtt kaptunk az egyik cégtől. Sokszor nem is emlékszünk rá, hogy egyáltalán hol kaptuk és használtuk-e valaha. Ebből már tudhatjuk, hogy az ilyenek nem számítanak a legjobb promóciós termékeknek, sőt.

Ezért is érdemes inkább olyat keresni, amit minden nap használunk. A Zefi Reklámajándék bögre és termosz kínálatában kifejezetten ilyen termékek között válogathatunk. 

Nem hiába számít a cégek körében népszerűnek a bögre, a termosz és a kulacs. Elég, ha csak mi magunk átgondoljuk: szoktunk bögrét használni? Elegendő van otthon? Mindig jól jön egy új darab? Ha ezeket megválaszoljuk, máris megértjük, hogy miért is olyan jó promóciós termék a bögre.

Mindenki használja őket a kávézás, teázás során. Ráadásul elég nagy felületet biztosít a cégeknek, amin a logó mellett más emblémákat is el lehet helyezni. Bőven van hely a szlogennek, az elérhetőségeknek, de mindenki kibontakoztathatja a kreativitását. Egy mutatós, szép bögre tökéletes dísze lehet a konyhának is. Előnye, hogy bárkinek lehet adni belőle: munkatársaknak, ügyfeleknek és üzleti partnereknek is. Tökéletes ajándék minden új kollégának, a belépési csomag része lehet egy céges bögre.

Sportos ajándék nem csupán sportolóknak

Egy sportkulacs vagy termosz tökéletes választás azok számára, akik szeretnek mozogni, túrázni, vagy fontos számukra, hogy mindig friss legyen az ital, amit el szeretnénk fogyasztani. Ráadásul ezek is olyan termékek, mint a bögre: mindenkinek jól jön egy új valamelyikből. Többféle kialakítás közül lehet válogatni: fém, műanyag, különleges formájú, megjelenésű.

Ha kulacsról beszélünk, akkor választhatunk strapabíró változatot is, ami hosszú éveken keresztül lehet hű társunk a mindennapokban és a sportolás során.

Egy egész kampányt fel lehet rájuk húzni

Kicsiknek, nagyoknak, időseknek, fiataloknak is tökéletes ajándék a termosz, a bögre vagy a kulacs. Ezért sem maradhat ki egyetlen promóciós kampányból sem. Függetlenül attól, hogy a cég mivel foglalkozik, egy bögrével bármilyen üzenetet közvetíteni lehet a meglévő és a potenciális ügyfelek felé is egyaránt.

Ráadásul a kreativitásunkat is szabadjára engedhetjük: látványos minták, grafikák helyezhetőek el egy kulacson vagy termoszon is. Ha pedig valami igazán különlegeset akarunk, akkor nem hagyhatjuk ki a kampányból az egyedi laposüveget sem.