Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mekkora jelentőséggel bír az, ha a célnak megfelelő eszközöket használjuk, természetesen kiváló minőségben. Ráadásul nem csupán arra kell figyelni, hogy maga a gép jó legyen, hanem arra is, hogy a hozzá szükséges alapanyagok is kikezdhetetlenek legyenek. (X)

Nincs ez másként a címkenyomtató és az etikett címke párosát tekintve sem. A Webmaxx kínálatában mindkettő megtalálható, és bátran ki merjük jelenteni, hogy egymás nélkül aligha működne az adott munkafolyamat.

Mi is kell a sikerhez?

Ahhoz, hogy valóban jó képet fessünk önmagunkról, vagyis a cégünkről, elengedhetetlen, hogy minden részletre ügyeljünk, így nem csupán a címkenyomtatóra kell külön figyelmet fordítani, hanem az etikettcímkékre is.

Mert aligha van annál kellemetlenebb, mint amikor rossz minőségű címkéket adunk ki a kezünkből, és szinte azonnal olvashatatlanná válnak a hozzánk vagy a termékünkhöz, portékánkhoz kapcsolódó információk. Alább mutatjuk, hogy milyen etikettcímkéket forgalmaz a fentebb említett webáruház.

Bár látszólag nem annyira lényeges, hiszen csak egy apró darab papírról beszélünk, mégis többet mond rólunk akár ezer szónál is! Mai írásunkban a tekercses változatokat vesszük górcső alá.

Miféle tekercses etikettek léteznek?

Az alábbi típusok közül lehet választani:

  • Direkt termál tekercses: száraz és normál körülmények között ajánlott. Könnyen kezelhető, ugyanakkor élettartama 1-3 év közé tehető.
  • Papírtekercses: száraz körülmények között tanácsos használni, és bár ez a legolcsóbb változat, mégis rendkívül tartósan őrzi a rányomtatott információkat.
  • Műanyag tekercses: extrém körülmények közé ezt a típust tanácsos alkalmazni, mert kiválóan ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, valamint a vegyszereknek is.

Ezek a címke alapanyagát jelölik, így a mi döntésünk, hogy melyiket is választjuk. Természetesen a Webmaxx szakembereitől kérhetünk és kaphatunk iránymutatást, hiszen sok választás vár még ránk.

Többek között azt kell kiválasztani, hogy milyen legyen a címke magassága és szélessége, milyen típusú ragasztóval legyen ellátva, sőt még a tekercs belső, illetve külső átmérőjét is meg kell adnunk.

A címke nyomtatási technológiája sem mindegy, és az extrákat is külön kérhetjük, úgy mint színes vagy visszaszedhető címkére, vonalkódcímkére vagy éppen a magyar terméket jelölő változatra lesz-e szükségünk.

Adjuk meg a módját!

Minden vállalatról rengeteget elárul az, hogy mennyire ad a külsőségekre. Éppen ezért nem szabad elhanyagolni az etikettcímkét sem, hiszen az is sok mindent mond el a cégünkről.

Ha akár az ügyfelek, akár a munkatársak azt látják, hogy a legapróbb részletekre is ügyelünk, akkor az mindenképpen jó benyomást fog tenni, amellett, hogy hasonló attitűdre biztatják majd a vásárlókat és a kollégákat is.

Ha valamiért nem megy a választás, akkor csak keressük fel a Webmaxx szakembereit, és a segítségükkel, iránymutatásukkal egészen biztos, hogy gyorsan rábukkanunk a tökéletes etikettcímkére.