Gondolkoztál már azon, hogy te melyik tábort erősíted ékszerviselés terén? A visszafogott vagy az extravagánsabb vonalat? Ha az utóbbi csapathoz tartozol, most megismerkedhetsz egy remek alternatívával a kollekciód bővítéséhez. (X)

Tűnj ki a tömegből egy csodás ékszerrel!

Valljuk be, mindannyian szeretjük az esztétikus és divatos ékszereket, ezért sorra szerzünk be újabb gyönyörű darabokat, amelyekkel méltó módon koronázhatjuk meg megjelenésünket. Az egyik legkedveltebb kiegészítő manapság a karkötő, amely rendkívül elegánssá teheti az összhatást, ugyanakkor a feltűnőbb modellek képesek vagány kisugárzást kölcsönözni viselőjüknek. Ha igazán impozáns karkötőkre vágysz, érdemes szétnézned a Velekey Ékszervilág webáruház Thomas Sabo modelljei között, hiszen ez a márka valódi úttörőnek számít formabontó ékszerek terén. 

Abban biztos lehetsz, hogy ezek a kiegészítők ezer közül is felismerhetőek, ugyanis annyira egyedi a kialakításuk. Azt is lényeges megemlíteni, hogy milyen minőségi anyagokból készülnek. Ebből adódóan már a finoman előkészített, gondosan megmunkált alkotóelemek is odavonzzák a tekintetet, a páratlan kivitelezés pedig csak hab a tortán!

Mit tudunk a márkáról?

A siker egyik legnagyobb tanúbizonysága, hogy a márka öt kontinensen, 247 üzletben van jelen a világon. A brand 1984-ben született meg, azonban az első üzlet csak évekkel később, 1998-ban nyitotta meg kapuit Frankfurtban. 

A márka az alapító, Thomas Sabo nevét viseli. A szakmai elismerést sterling ezüstből készült kollekcióival szerezte meg. Ez olyannyira felvillanyozta a tervezőt, hogy innentől kezdve nem volt megállás, és folyamatosan mutatta be újdonsült termékeit. Hazánkban talán látványos gyűrűiről és exkluzív charmjairól ismert leginkább a márka, és habár utóbbival csak 2006-ban rukkolt elő a hazai piacon, szinte egy szempillantás alatt a top brandek közé emelkedett. 

Jól tippeltünk, ha azt gondoltuk, hogy a Sabo a magyar Szabó név németesen átírt változata. Mindazonáltal egyelőre nem került napvilágra semmilyen adat azzal kapcsolatban, hogy a tervező rendelkezik-e bármiféle magyarországi kötődéssel. Még annak ellenére sem, hogy a szomszédunkban, Ausztriában született. 

Mitől olyan népszerűek a Thomas Sabo karkötők?

No, de térjünk vissza az ékszerekhez! A Thomas Sabo alkotások azért is olyan népszerűek, mert színt visznek a szürke hétköznapokba, segítenek kitörni a megszokott kerékvágásból, az unalomból, és elképesztő lendületet adnak. Amennyiben egy ilyen ékszert viselsz, számtalan dicséretet bezsebelhetsz.

Minden ékszer vakmerő, egyedi és szemet gyönyörködtető. Ha egyszer beszerzel egy darabot, biztos lehetsz abban, hogy egy újszerű rajongás veszi kezdetét. Ráadásul a karkötők bővíthetők, a változatos charmokkal abszolút személyre tudod szabni. 

Ha eddig nem szerepeltek a gyűjteményedben Thomas Sabo modellek, itt az ideje, hogy helyet kapjon az ékszeres dobozodban egy kiemelkedő darab! Hidd el, hamar a szívedhez nő majd ez a lenyűgöző kiegészítő!