Helyes besorolás??


csordge # 2007.05.26. 11:33

és más vitaminokkal meg más dolgokkal lehet bevenni?

bakoro # 2007.05.26. 11:34

persze, de röhögni fogsz, én már csak ezt.
magneb6, tehát így hogy a magnézim és a b vitamin együtt!ez így nekem most tökéletes.
de figyelj én nem vok orvos .

bakoro # 2007.05.26. 11:35

felkelsz, bemész a dokidhoz és megkérdezed, ennyi.
aztán elmondod mi volt!

Lyonee # 2007.05.26. 14:35

És mi köze mindennek a besoroláshoz?

Kovács_Béla_Sándor # 2007.05.26. 14:38

Hogy-hogy mi? Nem sorolhatják be az egészségügyben G-be. :))

Annnamária # 2007.05.29. 10:07

Kedves Lyonee!

Köszönöm a választ! Bár nem volt megnyugtató. (Egyébként Kovács Béla Sándornak üzenem, hogy nem vicces!)

Ami engem illet, felsőfokú oktatási intézményben (főiskolán) dolgozom igazgatási előadóként, mint írtam, közgazdasági érettségivel (1991.), ami jegyzőkönyvvezető, idegennyelvi (német) gyors- és gépírói végzettséget foglal magában. Ehhez van egy középfokú német C típusú nyelvvizsgám, illetve van (de már nem számít) az ügykezelői és a titkos ügykezelői vizsgám (amit a BKM-i Közigazgatási Hivatalnál szereztem meg, mert a 90-es években szükség volt rá korábbi előző munkahelyemen, egy önkormányzatnál).

Hogy mi köze a kérdésemnek a besoroláshoz? Hát nem azért, mert G-be akarok kerülni az egészségügyben (K.B.S-nek).

Én az irodavezetői tanfolyamot azért végeztem el, mert nem olyanok az anyagi és egyéb lehetőségeim, hogy elvégezzek akár egy főiskolát vagy egyetemet. Én már azt nem tudom megfizetni, és örültem, hogy munka mellett egyáltalán ennyit is tudtam tanulni (megjegyzem, az irodavezetői vizsgám írásbeli/szóbeli 5-5, dicsérettel). Szóval, nincs lehetőségem többet és továbbtanulni.

Azért akartam az irodavezetőit, mert a saját végzettségemhez, szakmámhoz közeli szakmacsoportban akartam továbbképezni magam úgy, hogy magasabb végzettséget szerezzek. A magasabb végzettség a magasabb fizetéshez kellett volna. A magasabb fizetés meg azért, hogy vegyek magamnak egy lakást, mert anyuciék nem tudják a fenekem alá rakni (szintén K.B.S-nek).

Szóval, úgy érzem, hogy hiába tanultam, és hiába is soroltak át, ha az eredeti célomat nem értem el, hiszen a 8 %-ot elvették, ami 6.500,- Ft volt, azért, hogy kapjak 6.700,- Ft-ot. Tehát ugyanott vagyok. Persze, felmerülhet a kérdés, miért nem megyek el máshová dolgozni. Válasz: ki az, aki ugrál a mai világban? (Van mögöttem egy 10 és egy 11 hónapos munkanélküli sorozat, mert vidékiként nem vesznek fel sehová senkit költségtérítéssel.)

Csupán feltettem a kérdést, hogy jogos volt-e a 8 % elvétele. A 8 % elvétele pedig esetemben nagyban kapcsolódott az átásorolásomhoz.

Remélem, érthető voltam.

Mindenesetre köszönöm a választ, kedves Lyonee.

A másik kedves viccelődő miatt nem fogok erre a fórumra a továbbiakban betévedni. Nincs értelme.

Kovács_Béla_Sándor # 2007.05.29. 10:28

OFF a személyes megszólítás okán

mert anyuciék nem tudják a fenekem alá rakni (szintén K.B.S-nek).
Szerintem aki ismer, az most ugyanúgy fetreng a padlón a röhögéstől, mint én magam. LOL
ON

Annnamária # 2007.05.29. 10:41

Kedves Béla Sándor!

Hála Istennek, nem ismerlek! Én így nem fetrengek a röhögéstől. De remélem, a körülötted lévők igen - mármint attól, hogy végignézik, ahogy Te valóban a földön fetrengsz! És remélem, hogy megpukkadsz!

Ja, ha nem fogtad volna fel, a mondatnak volt eleje is. Tehát a lakást nem tudják a fenekem alá rakni. Vagy fogalmazzak másként? Nem tudnak lakást venni nekem. Egyetlen fillérrel sem tudnak támogatni.

Gondolkodtam rajta, hogy válaszoljak-e. Azt hiszem, ennyi bőven elég volt. Csak azért tévedtem vissza, mert tudtam, hogy leszel olyan ..., hogy írsz valamit.

Na, soha viszontlátásra/írásra!

Fetrengj még egy kicsit, biztos jól mutatsz!

Kovács_Béla_Sándor # 2007.05.29. 12:12

OFF
Drága Hölgyem,, nem egészen értem a felháborodásodat meg a belémakadást. Hiszen a viccet - legyen akár jó, akár rossz - még csak nem is veled kapcsolatban sütöttem el, hanem a bakoro számlájára.

Azt meg értettem, hogy mit nem toltak a feneked alá a szüleid - röhögni azon röhögtem (röhögök), hogy ezt az információt kifejezetten nekem címezted.
ON

Lyonee # 2007.05.29. 14:24

Kedves Annamária!
A kérdésem, hogy mi köze ennek a besoroláshoz bakoronak és csordgenak szólt, akik vitaminokról társalogtak. KBS is azért válaszolta humorosan, hogy egészségügy G kategória. Nagyon félreértetted.
Sajnos a felső fizetési osztályba sorolásnak az lett a következménye, hogy elvesztetted aközépfokú szakmai szorzóidat, mert csak felső végzettségeket ismernek el további szakképesítésként. Azért, ha még lesz lehetőséged egy felsőfokút érdemes lenne elvégezni. A német középfokú nyelvvizsgát valószínűleg tudod hasznosítani, akkor jár az idegennyelv-tudási pótlék.

Annnamária # 2007.05.30. 05:28

Kedves Lyonee és K.B.S!

Mindenkinek bocs! (Úgy látszik, hogy rám férne már egy kis pihenés, nagyon könnyen felkapom a vizet újabban.)

Ami meg az átsorolást illeti, hát így jártam. Talán kell még egy kis idő, mire megszokom a helyzetet, olyan, mintha pofon vágtak volna.

Az az igazság, hogy nekem túl sok volt már a tanulás, így munka mellett, főleg, hogy 3 hónapig párhuzamosan jártam ECDL-re is, ami még egy hónapig tart.
És itt az ECDL-lel kapcsolatban azt mondták, amennyiben meglesz a bizonyítványom, akkor arra újra megkapom az alapilletményem 5 %-át, mondván, hogy annak semmi köze a szakmámhoz, az eddigi végzettségeimhez, és mivel az teljesen másfajta képzettséget jelent, arra jár az 5 %. Hát kíváncsi leszek.

Természetesen a nyelvvizsga után kapok nyelvpótlékot.

Tehát az ECDL-lel jó időre befejeztem a tanulást. Egyedül egy dolgot szeretnék még, de ezt későbbre tartogatom, amikor már nem lesz bennem csömör a tanulástól: angolul szeretnék még megtanulni, és középfokú nyelvvizsgát szerezni. Többet nem terveztem az életembe.

Köszönöm a választ!

Annamária