HÖK elszámoltatás lehetetlen?


vanca # 2014.12.19. 11:04

Ez így van!
Egy "hivatalos" levél a tanulmányi oszt. veznek, és kitűzik a másodfokú elj. időpontját. Csakhogy: próbálkoznak azzal, hogy letelt a jogorv. lehetőség időpontja, na de hát ha nem kapott az elsőfokról írásbeli tájékoztatást, akkor mikortól ketyeg a jogorvoslat? Továbbá, a pénzkeret szét lett osztva, nincs miből adni, még ha járna is. Erre mit lép szerencsétlen hallgató?...

Sherlock # 2014.12.19. 11:04

Ugyan. Aki azt gondolja, hogy abból van a lóvé, amit szoctámként, stb. ki kell osztani, annak fogalma sincs a rendszerről - ezért csak üres hőzöngés amit mond.

SolnesM # 2014.12.19. 10:34

Mit lehetne tenni”?

Harcolni a korrupt hökösök ellen.
A képlet a következő . Ezek a hökösök megkaparintották maguknak a hatalmat, a jó zsíros juttatásokat egymást közt elosztják, aztán a maradékot odalökik a többi hallagató társnak.
De hát ha a többi hallgató hagyja !!

HÖK elszámoltatás lehetetlen?

A dolgok jelenlegi állása szerint igen, de semmi sem tart öröké.

Sherlock # 2014.12.17. 07:56

Ezt sehol nem egyedül intézi a HÖK, főleg hogy a döntést a gazdasági vezetőnek kell ellenjegyeznie. Nem csak a jövedelmet nézik.

mentaldr. # 2014.12.16. 19:56

Ismerősöm, 3 gyermekes, elváltként egyedüli eltartó. Egyetemista fia ősszel megigényelte a szoc. támogatást. /kb. 15 ezer volt az egy főre eső jövedelmük/Várta, de nem érkezett pénz a diákszámlára, a HÖK-ös évfolyamtársa október óta mindig lerázza, hogy nem ér rá az ügyével foglalkozni, de értse meg, hogy okkal nem kapott támogatást. Valami pontrendszer működik, ennyit elárult, hozzátéve, hogy hivatalosan nincs miről beszélniük, hiszen nem kell indokolni a döntést. Létezik néhány osztálytárs, aki kapott támogatást, lényegesen magasabb jövedelem mellett. Csak telefonos elérhetőséget adnak a Hökösök, egyebet nem, így sms és híváslista bizonyítja csak, hogy mennyi sikertelen kapcsolatfelvétel volt,...eredménytelenül.
Mit lehetne tenni?