sürgős, mert mennem kell a yardra :)


pa57 # 2010.12.11. 04:01

Nem tudom, írtam-e alá jkv-t erről
tényelg ...
ez úgy volt, hogy berendeltek iratism.re, de az előadó, elfeeejtette, hogy jövök és nem ért rá, és akkor dobták oda a harmadik előadó orra elé, higy iratismertessen nkem. na, akkor vmit írogatott, de nem emlékszem mit írtam alá, cssak mondam, hogy szeretném fénymásolatot .

és akkor mondta, hogy pár nap múlva lesz kész és kiraktak a yardról ...
aztán felhívott, hogy menjek be kedden. bementem, de kihallgatott. mert mondta, hogy látja rajtam, hogy nem nagyon értem az ügytt, meg hiányosna ktartja így első átfurtásra. és kihallgatott. de cak pár általános kérdés volt. értelme nem sok. ( pl.: ön tette ? nem . ismeri x-et ? nem . ...ilyen szintű ökörség .....)

és szerdán bementem megint, és a csávó lefénymásolta . aláírtam a lefénymásolt cuccot és abban a másodpercben , mikor kérdéeztem volna pár dolgot, azt omndták, na, akkor lekírérjük önt.
és kidobtak udvariaasan. nem is az előad, hanem egy másik fiatal rendőrke. gakorlatilag kiraktak, nehogy kérdezzek vaalmit.

átolvastam gyorsan a szomszédos parkban és láttam , hogy sEMMI nem is szól ellelnem ( egy mási ktpikba írtam, hogy pusztán a feljelentő véleleme és egy rég ismerős - alá nem támasztott - 2-3 mondata. 221 oldalon !!!!! és 34 eljárási hiba van benne !)

így fél órával később visszamentem a yardra, de
a csávó - felhívták, ráér-r , legalább 5 percre - azt mondta, ezen a héten mát nem tud fogadni és miért nem kérdeztem eddig ..

kidobtak. szabadulnak az ügytől..
ezért akarok bemenni az ügyészhez, mert attól félek , hogy ha ő is csak átfutja, még a végén bíró elé citál.

ebből a munkamorálvól ítélve, amit az üggyedl eddig fogallkozó 5-6 előadó csinált (látszik, hgy magasról s
  • nak rá, elemi hibák vannak benne, semmiylen biz. nincs ellenem, csak egy vélelem -de nem támasztja alá a feljelntő - és hogy szerencétlen tanú imerősöm mire emlékstik pár év távlatából - de ennek a felét mondjuk a jkihallgató fogalmazta, süt róla - ENNYI!! Ip címek, híváslisták NEM hozzám vezetnek és be se hívták azokat, akikhez vezetnek !!! aztn kitalálták, hogy legyek én a gynusított, mert nincs jobb ötletük. bezzeg arra volt idő, hogy ujjlenyomatot vegyenek ...) már nm tudom, mennyire igazo, hogy az ügyész objektív és rendesen végzi a mun káját. mert ha ezt tényleg átolvassa , akkot első dlga kéne legygen visszadobni és panaszt tenni, hogy végezzék már el a mu nkájukat..
szóval kidobtrak a yardról és már nem is tdom, aláírtam -e a jk
  • t mikor legelőször találkztam az új előadóval... de én akkr is csak otthoni átolvasás miatt kértem fénymásolatot. szerdám nm volt jkv, gyorsan aláíratták velem a fénymásolatot és kidobtak, a fiatal kollega gyorsan lekísért, mielőtt megszólalahattam volna .

Aakkor visszamehetek Önök szerint , hogy jkv-be mondja m legalább a legelemibb hibáikat ??? nehogy az legyen, hogy itthon megírtam, és az ügyész azt nem vszi annyira figyelembe, mint az ott megírt jkv-t !!!!

azért dobtak ki, hogy mindenképp lezárhassák és szabaduljaknak tőle(m) ?

Gabicsek # 2010.12.10. 16:38

pa57!
Kérdésedre válaszolva: tehetsz észrevételt, bizonyítási indítványt iratismertetés után is. Más kérdés, hogy mennyire veszik figyelembe. A bizonyítási indítványra mindenképp reagálni kell, vagy helyt adnak, vagy elutasítják. Ha elutasítják, erről értesítést kell kapnod.
Azért tartják az iratismertetést, hogy OTT olvasd el és lehetőleg AKKOR mondd jegyzőkönyvbe az észrevételeidet és indítványaidat, nem pedig a nyomozás befejezése után. Időt kell adniuk az átolvasásra. Hiszen erről gondolom jegyzőkönyvet is írtál alá.

kovacsz # 2010.12.10. 14:55

Ott is lehet. Csak sokszor nem érdemes sehol sem.

balfek54 # 2010.12.10. 13:37

Bármikor tehetsz hozzászólást, bármikor helyesbíthetsz, visszavonhatod az addig elmondottakat, csak a b í r ó s á g o n történik a végleges, vissza nem vonható vallomás!

kfgabri # 2010.12.10. 13:22

Azért annyira nem élünk a Balkánon, mindent elolvas az ügyész, amit kap.

pa57 # 2010.12.10. 12:15

nem, én azt kérdezem, hogy ha nem néztem meg ott helyben a lefénymásolt anyagot, harm hazahoztam , akkor 1-2 nappal később még írhatok nekik reakciót vagy csask ott helyben lehetett volna ?
és hogy ezt az ügyész el kell , hogy olvassa ? vagy nem köteles ?

kfgabri # 2010.12.10. 10:39

X Hufért adnak másolatot, akár az egész aktát lemásolhatot, ha fizetsz

pa57 # 2010.12.10. 09:49

mindjárt mennék , hahó :):):)
ti jártok jól, ha megszűni kaz ügyem és többet nem kérdezek végre :)

pa57 # 2010.12.10. 08:50

Az lenne a kérdés, hogy ha iatism.en csak a kezembe adták a cucc másolatait, mert kértem , hogy otthon átolvashassam, és emiatt nyilván nem tettem ott semmilyen
észrevételt, akkor ezzel lemondtam azon jogomról, hogy bizonyítási vagy milyen indítványt tegyek a yard felé ???

tudom, hogy az ügyészségnek csomó mindent leírhatok, de akkor a yardra ma - azaz két nappal későőbb - már nem vihetk be ilyen indtványt ?