közlekedési baleset


manó19 # 2011.09.02. 03:53

Nem fenyegetőzött, de nem akarta, hogy rendőrt hívjunk, és elakart menni a helyszínről, csak nem indult a kocsija. Én onnan gondolom, hogy ha megelégszek a kitöltött nyomtatvánnyal és elválnak útjaink egyértelmű, hogy nem hívunk rendőrt. De még a nevét sem tudta leírni és kötelezős csekket sem tudott mutatni. Gondold el: nincs jogsi, pénz bírság és a kocsi is használhatatlan.
Én sajnálom mert olyan szerencsétlennek tűnt... persze mi is mondtuk neki, hogy az a .... ital! Ha iszik ne üljön kocsiba!

lajcsó # 2011.09.01. 23:59

Aki ittasan okoz balesetet nem érdemel sajnálatot. Miből gondolod, hogy bosszút kíván állni rajtad?

ObudaFan # 2011.09.01. 20:11

Kérheted az adataid zárt kezelését.

manó19 # 2011.09.01. 19:17

Ma volt egy közúti balesetem. Piros lámpánál belém jöttek... a férfi elismerte, hogy ő a hibás, elkezdtük kitölteni a papírt, vagy is én... amikor kértem, hogy töltse ki a saját részét olvashatatlanul írt. Azt mondta, hogy ideges. Mondom oké... erre kgb csekk sem volt nála. Közben jött egy autómentő, mert elég forgalmas helyen történt a dolog. A pasi mondta, hogy hívjam ki a rendőrséget, mert nem 100-as. Kihívtam a rendőrséget, közben elakart menni. De nem tudott, hiszen neki is rendesen összetört a kocsija. Közben kiértek a rendőrök: a szonda 0,81-et mutatott meglepődtem, hiszen pia szaga nem volt. Na ekkor megsajnáltam.
A kérdésem az lenne, hogy bosszút állhat rajtam a férfi? Hiszen én hívtam ki a rendőrséget, elvették a jogosítványát, gondolom pénzre is büntetik. A rendőrségi papírokra amit majd kap ő is rajta lesz a nevem ill. a tanú neve aki a kocsimban ült?
De nézem a másik oldalát is, hogy mi van ha nem vállalja, hogy ő volt a hibás? Nekem és persze neki is elég nagy kár keletkezett a kocsiban. Nekem a lökhárító begörbült, a rendszám leesett, sőt át is lyukadt, a csomagtartó benyomódott felnyitni nem lehet és ez csak a látszó kár...
Szóval mi van a papírokon megjelenik a nevem, címem?