Apasági teszt


Ellinida # 2012.02.01. 07:53

Dehat eppen ez az. Mi van, ha kibujik az apasagi teszt alol? Vagyis nem jon el, figyelmen kivul hagyja a felszolitast, nem veszi at, ilyenek. Es persze kulfoldon dolgozik es el. Ezen kivul annyi penze van, amennyit el se tud kolteni, a birsag igazan nem okoz neki tul nagy ervagast, az viszont kellemetlen, ha kiderul, hogy "balkezrol" besikerult neki egy gyerek... Szoval ezert kerdezem, hogy mi van, ha kibujik, ki tud-e bujni vegleg, vagy addig amig anyunak elfogy a penze is, ereje is.

Kovács_Béla_Sándor # 2012.02.01. 06:04

Hacsak nem vélelmezett az apaság. Akkor a terhére esik a bizonyítatlanság.

Gabicsek # 2012.01.31. 21:45

Mit vizsgal meg a birosag?

Apasági tesztet. Ha megtagadja, úgy gondolom, először egy rendbírság (ami nem kis összeg)
Jobb, ha beleegyezik, mert a bíróság úgyis érvényt szerez a döntésének. A teszt a bizonyíték.

Ellinida # 2012.01.30. 18:41

Mi tortenik, ha az apa megtagadja az apasagi teszt elvegzeset? A puszta megtagadasa vezethet arra, hogy automatikusan ramondjak az apasagot? Egyes orszagokban igen, mi van Magyarorszagon? Ha folyamatosan megtagadja, akkor milyen egyeb bizonyitekok alapjan mondhato ki ra az apasag? Mit vizsgal meg a birosag?

Gabicsek # 2011.11.17. 20:23

Oké, nagyon bízom benne, hogy te vagy a papa.

misipeti # 2011.11.17. 17:23

Köszönöm a hozzá szólásokat , magyarázatokat .
Gabicsek kérdésére a válaszom az , hogy egyrészt, nekem élet filozófiám az hogy amíg nem ad okot a párom arra hogy féltékeny legyek , addig minek legyek. Ha okot adna rá, nem érdemli meg hogy féltékeny legyek, mert el kapálta magát nálam örökre . Az idők folyamán apránként jöttek a infók exem jó pár félre lépéséről és ezek között arról, hogy lehet nem én vagyok a vér szerinti apa . Most érett odáig a dolog , hogy választ kapjak a kérdéseimre . Az utóbbi időkben sűrűsödött meg azoknak a száma , akik el beszélése miatt meg léptem mindezt . Persze áll a bál, mert volt annyira eszetlen , hogy elmesélte a gyereknek hogy mi is volt ez . ...........na majd a jövő eldönti a kérdést . Én drukkolok azért hogy én legyek a vér szerinti apa és eldöntöttem , bármi az eredmény , az az én titkom marad . Persze ha nem én vagyok, meg lépem amit kell, de gondolom az exem elfogadja azt a feltételemet akkor, hogy fű alatt rendezzük, hogy a gyerekeink ne tudják meg . Elég lesz neki hogy ég a pofáján a bőr az esetben .

Dr.Attika # 2011.11.16. 22:44

Apasági tesztnek nevezi a kérdező, de ez valójában egy olyan DNS vizsgálat ahol két minta alapján azt vizsgáltatja meg, hogy az apasági egyezőség megállapítható-e. Saját magát nyugtatja meg, ha az egyezőséget megállapítják. A minta adókat sem kell megnevezni. Ezt sok apa elvégezteti, aki bizonytalan abban, hogy vérszerinti gyermekét neveli-e.
Elég lett volna csak egy hajszálat beadni. Nem értem miért kellett a gyereknek akár "kis mesét" is beadni.

Viszont azt nem tartom valószínűnek, ha a vizsgálat "nem egyezőséget" mutat ki, akkor ennyiben maradna az ügy.

A feleség sok amerikai filmet néz. Az Egyesült Államokban valóban, ha hatóság kiskorútól DNS mintát, újlenyomatot, vérmintát vesz, azt csak úgy teheti meg, ha arra törvényes oka van és ahhoz a törvényes képvielő hozzájárult.

Itt egy anoním vizsgálat céljából vette az apa a mintát.

Nos ahogy ObudaFan kollégám is megfogalmazta, ha a feleség feljelentést is tesz, akkor a feljelentést el fogják utasítani, mert a cselekmény nem bűncselekmény.

A feleség reakciója két alapból táplálkozhat:

  1. Sérti még csak a feltételezés is, hogy nem Ön a gyermek apja.
  2. A feleség tudja, hogy nem Ön a gyermek apja.

Az első esetben érthető a reakció, a második esetben érthetetlen buta lépés.

Gabicsek # 2011.11.16. 19:31

és miért 16 év után jut eszedbe?

Agent Cooper # 2011.11.15. 22:20

Mit ért azon, hogy levettem a mintát?
És mit tud a gyerek?


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

ObudaFan # 2011.11.14. 21:30

Szerintem ebből semmi nem lesz.

misipeti # 2011.11.14. 19:28

Szép napot mindenkinek !

A problémám a következő lenne. Sok mende monda hatására apasági tesztet csináltatok sz egyik ilyen itt hirdető szakirányú céggel. A fiam 16 éves ,két éve a volt nejem neveli , rendszeres kapcsolat tartásban vagyok vele. Most hét végén le vettem tőle a mintát , kis mese elmondásával, hogy miért kell. Persze ez nem az eredeti indok volt, mert nem akarom hogy sérüljön, valamint én neki akár hogy is lesz, nem mondom el az eredményt . Az exem ezt meg tudva , követelte , mondjam meg milyen minta vétel is volt ez , és rendőrségi feljelentéssel fenyeget azért , hogy ezt a tudta és bele egyezése nélkül tettem meg .Sem lelki, sem testi sérülést nem okoztam a gyereknek, önként vállalta az abban való részvételt . Kérdésem az lenne, foglalkozik -e valaki is komolyan egy ilyen feljelentéssel és ha igen , mire számíthatok ?

Köszönettel : P .