morfium - cirkusz


Legislator # 2011.11.27. 21:18

Kende mióta orvos és jogász?


Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2011.11.27. 21:31

csak jogász
ügyvédi irodája is van
*

Legislator # 2011.11.28. 07:16

Igen, de nem orvos...


Sunshine after the rain.

Legislator # 2011.11.28. 07:18

És Tamás orvos-jogászt írt, nem orvosi jogászt. Persze, lehet, csak én akadok fenn szavakon.


Sunshine after the rain.

TamasHungarian # 2011.11.28. 07:34

Igen Leg, "orvos-jogász" volt, akit én eredetileg írtam, de sztem itt aztán mások már másik műsort láttak, ahol Kende nyilatkozott. Az általam látottban nem Kende volt, de továbbra se tudom a nevét az illetőnek.
Persze nem csoda, ahogy hallom, azóta volt pár műsor ebben a témában.

Dr. Attika, most már arról is szó van, hogy lenyúlták, és nem csak hogy túladagolták? Eddig ezt nem is hallottam, de ha ez a gyanúsítás tárgya, akkor kíváncsi leszek erre is, hogyan bizonyítják, mert igen, ilyen is van sajnos, na de tökéletesen le van az dokumentálva, igazából képtelenség ezzel megfogni őket sztem.

Emlékeztek, hogy az OMSZ bázisáról is hatalmas mennyiség tűnt el nem is rég (de ha jól tudom, az Dolargan volt), és arról is csend van azóta ...

dr Zákányi Csaba # 2011.11.28. 12:34

A valóságban nem nagyon lehet lenyúlni a "kiírt" morfint, mert a fel nem használt, de a már kiadott mennyiséget meg kell semmisíteni. Ez a gyakorlatban úgy megy, hogy a lázlapon szerepel egy mondat "x ml morfin megsemmisítve" óra perc aláírás orvosi pecsét. A nővérke meg kinyomja a fecskendőből a lefolyóba. A kábítószer ellenőrzéskor pedig ezt a mennyiséget is beleszámolják. Ezek a cuccok szigorúan dokumentálva vannak, és páncéldobozban őrzik őket.
Kedves hunfrakk!
Én nem azért nem szimpatizálok a Kendével, mert műhiba perekben a károsultat képviseli, hanem azért, mert nekem ő, a személye, a hanghordozása ellenszenves, sőt undorító.

végrehajtó1 # 2011.11.28. 13:06

Ez a gyakorlatban úgy megy, hogy a lázlapon szerepel egy mondat "x ml morfin megsemmisítve" óra perc aláírás orvosi pecsét.

Hát igen.Amit hetente újra hamisítanak.Ugyan ezt csinálják a lázlapokkal, dokumentációkkal.Jobb esetben azt mondják el veszett.

TamasHungarian # 2011.12.04. 06:20

Végrehajtó, azért látom Te jobban benne vagy az életben, mint páran mások, akik kb a Marsról jöttek, úgy adják elő magukat :)

dr. Zákányi Csaba, igen, elviekben így KELLENE, HOGY LEGYEN, na de a valóság más. Ha mozogsz ezekben a körökben, akkor pontosan tudod, hogy mennyire egyszerűen megoldható a lenyúlás, hadd ne mondjak már bevett módszereket.

NA DE, azon röhögök, hogy kezdik kitalálni, hogy igazából a botrányt kirobbantó Márkus Attila egy szakértői vélemény szerint csak korlátozottan beszámítható, sőt, nem is szakorvos még, azaz lassan majd az lesz a vége, hogy kitalálta az egészet, és nincs itt semmiféle ügy. Valami ilyesmi végkifejletre vártam, magyar módra XD Ja az mellékes, hogy eltűntek dokumentumok, meg ilyen apró részletekkel ugyan nem foglalkozunk.

Mindezzel együtt kifejezetten örülök, ha "csak úgy" lezárják az egészet a frászba, mert semmi szükség arra, hogy a jelenlegi gyakorlatot felborítsák. Így sem alkalmazzák a kábító fájd. csillapítókat a kellő mértékben. De ez egy másik kérdés már.