Cellainfo


kfgabri # 2012.07.01. 20:27

Miért lányok, mi lesz?
KBS és Gabicsek kaszával mennek Szegedre?

Gabicsek # 2012.07.01. 20:27

Gabicsek! Most jól folyik a véred???????

?
Eddig normális tanácsot adtam Mazsoladekának. De egyenes.ági, ha jól esik, hogy engem szidsz, tedd nyugodtan, én ettől nem leszek ideges.

Mazsoladeka # 2012.07.01. 20:19

Nem mondták, de én nem tartok senkitől! Azzal nincsenek közelebb, hogy tudják a nevemet, meg hogy hol lakom, és azt, hogy mivel foglalkoznak a szüleim. Én nyugodt vagyok, és tudom, hogy az igazság fog győzni! :)))) Köszön egyenes.ági, hogy kiállsz mellettem! :)

Mazsoladeka # 2012.07.01. 20:00

Détáryné Kiss Nórának hívnak! Szegeden lakom. 1984.07.07-én születtem, édesanyám orvos, édesapám r.tábornok. Férjemet Détáry Péternek hívják, építési vállalkozó, illetve több projektet folytat belföldön, és külföldön egyaránt. Ennyi elég lesz? A szomszédom egy nő, aki a hangjáról ismerte meg a vádlottat. Az egész kb. 2-3 percig tarthatott, tehát nem volt hosszú időtartam. Súlyos testi sértés szerepel a bűncselekmény tárgyában. Felhívtuk a rendőrséget, apukámat, kijött a rendőrség, és elmentünk a férjemmel látleletet vetetni, azután bementünk a kapitányságra, és felvették a feljelentést. Persze, hogy védekeztem a kezemet magam elé tartottam, és el is törte. Rögtön mondtuk a rendszámot a rendőrnek, a típust is, és a színt is. Nem láttam még ezzel a motorral, de megállapították, hogy az ő nevén van. Én tudtam arról, hogy a férjemtől kért kölcsönt, és a vádlott, meg esetleg a vádlott barátai. Amúgy több telefonja van, miért csak az egyiket adta be bizonyításként? Ja, ők nem akartak cellát lekérni, csak a vádlott képviselője, akit kijelöltek neki, vagy megfogadott nem tudom, de a vádlott ügyvédje olcsón dolgozik, úgyhogy megfogadhatta. Az elsőfokú bírót feljelentsük az ügyvédnővel! Akkor kedves Kovács Béla Sándor elég bunkó lehet! A másodfokú eljárást a Szegedi Törvényszék csinálja ugye, mert ott van ismerősöm! :))) Az Istenben is, és az ügyvédnőben is bízok, biztos vagyok abban, hogy én nyerek, és azt a szemetet börtönbe csukják!

Gabicsek # 2012.07.01. 19:10

kfgabri!
Stimmt:)

Ha bűncselekmény hiányában mentették fel, akkor valószínűleg azt állapították meg, hogy nem bántalmazták, vagy a vádlott nem bántalmazta a sértettet. Mazsoladeka szerint nem a vádlott bántalmazta őt az ítélet szerint, mert a cellainfó nem támasztotta alá a vallomását.

lajcsó # 2012.07.01. 19:07

"Ne felejtsük el, hogy az I. fokú ítélet BŰNCSELEKMÉNY - és nem bizonyítottság - hiányában mentette fel a vádlottat." Ez az amit én sem értek. Ha ténylegesen történt bántalmazás, akkor nem bizonyítottság hiányában kellett volna felmenteni a vádlottat?

kfgabri # 2012.07.01. 19:03

Gabicsek, a sértő az, ami nem annak leképezése, amit Te hallani akarsz.
Stimmt?

Gabicsek # 2012.07.01. 18:52

Ne felejtsük el, hogy az I. fokú ítélet BŰNCSELEKMÉNY - és nem bizonyítottság - hiányában mentette fel a vádlottat.

Nekem van pénzem rengeteg

Sajnos lehet akár mennyi pénzed, ez nem fogja a bírót befolyásolni, hogy feljelentsen büntetőeljárást eredményező hamis vád miatt (feltéve, ha a II. fokú ítélet is ugyanez lesz), és azt sem befolyásolja, hogy a nyomozó ügyészség elrendelje a nyomozást és azt le is folytassa.
De már írtam: Próbálj a stílusodon változtatni, mert ha esetleg elindul ellened egy büntetőeljárás, magad alatt vágod ezzel a fát. Lehet, hogy ott is szemét lesz az ügyész, netán a bíró is, de az neked abban az esetben elég sokba fog kerülni.

Nem védeni akarom KBS-t, de még mindig nem értem, mi volt olyan nagyon sértő a hozzászólásában. Mazsoladeka: viszont veled ellentétben, ő vállalja a saját nevét, a weblapjának címét, ezzel a telefonszámát, címét és minden adatát. Tudom, veled nem lehet packázni, de nem lehet, hogy valaki a stílusod miatt vert el?

kfgabri # 2012.07.01. 18:34

Megnyugodtam :-)

Goodwitch # 2012.07.01. 18:32

egyenes.agi

ott voltál? honnan tudod, hogy a szomszéd nő? ha figyelsz arra, amit a sértett írt, nem történhetett olyan hirtelen a dolog, mert még beszélgettek is a támadás előtt az elkövetővel, elhangzott fenyegetés, tehát nem érte a sértettet váratlanul a támadás.
Ha pedig a szomszéd olyan messze volt, hogy reagálni sem volt ideje, hogyan állíthatta oly biztosan a bíróság előtt, hogy a vádlott volt az elkövető, akin ugye végig bukósisak volt?

Egyébként honnan tudod, hogy milyen mértékű volt a sértett sérülése? Meddig tartott az ütlegelés? A sértett védekezett-e? Mikor hívtak rendőrt, mikor vetettet látleletet, mikor emlékeztek a rendszámra (amire ugye nem volt bonyesz emlékezni, hiszen a sértett ismerte a vádlottat elég közelről, tudhatta a motorja rendszámát is)?

Egyébként pedig más is tudhatott arról, hogy a vádlottnak a sértett férje nem adott kölcsönt, és azt felhasználva a vádlottra terelvén a gyanút követte el a bcs-t.

szóval van itt éppen elég bizonytalan körülmény ahhoz, hogy a vádlottat felmentse a bíróság, nem hiszem, hogy a cellainfó lett volna a perdöntő... azt sem értem, hogy ha a nyomhat olyan rendkívül gondosan nyomozott, akkor miért csak másfél évvel később jutott eszébe a cellainfó lekérdezése...


Goodwitch

Kovács_Béla_Sándor # 2012.07.01. 18:22

OFf
A világért se tedd! Nem mentegetőztem, hanem pontosítottam.
Na most mentegetőzök. ;)
ON

kfgabri # 2012.07.01. 18:13

Béla, ha most elkezdesz mentegetőzni, kiszeretek belőled virtuálisan, mérlegelj!

Kovács_Béla_Sándor # 2012.07.01. 18:11

EGY állítólagos férfi,
egy NŐRE!,...

Egy állítólagos nőre.

Ötödikben csaknem minden magyarórán ott voltam. Tíz éven át.

kfgabri # 2012.07.01. 17:16

Szerintem Bélánk most magzatpózban kuporog a konyhakövön és sír.

Goodwitch # 2012.07.01. 16:58

Mazsoladeka!

És a szomszéd tétlenül nézte, hogy téged bántalmaznak? Neki is járna valami segítségnyújtás elmulasztása miatt, nem?


Goodwitch

Mazsoladeka # 2012.07.01. 16:11

Kedves Goodwitch!
Természetes, hogy megismertem a támadómat, hiszen már régóta ismerjük a férjemmel, korábban együtt valósítottak meg a férjemmel egy projektet. A férjem a legmagasabb társadalmi rétegbe tartózik, a támadóm pedig elveszített mindenét. Kölcsön akart kérni a férjemtől 15 millió forintot, és a férjem nem adott neki, mivel tudta, hogy nem lesz neki lehetősége megadni nekünk a pénzt. A támadóm azt mondta a bűncselekmény elkövetésekor, hogy ezt azért kapom, mert a férjem nem adott neki kölcsön 15 milliót. Nekem semmilyen felelősségem nincs ebben az egészben, hiszen én csak az igazat mondtam el, és a szomszédom is. A rendszámot ő is, és én is megjegyeztük, és a motor típusát is, és a színét is. Technikusig nem fog eljutni a dolog, hiszen én akármennyi pénzt képes vagyok azért megfizetni, hogy az igazság kiderüljön. Rengeteg ember haragszik ránk, és rengetegen irigyek ránk, de senki más nem volt, aki akkoriban 15 milliót kért volna kölcsön, és a hangját is megismertem, mivel egy időben rengetegszer járt át hozzánk, és a férjem irodájában is sokszor láttam, és beszélgettem vele.

Kedves egyenes.ági!
Egyetértek veled, szégyenletesnek tartom, hogy ilyen ügyvédek is vannak, és szabadon tevékenykedhetnek! Nem vagyok rászorulva ingyenes portálokra, csak hirtelen ez jutott eszembe, hogy itt megkérdezem, hiszen abban reménykedtem, hogy valaki tud nekem majd segíteni. Szerintem az ügyvédúr, és a többi kedves fórumozó saját magát minősítette a viselkedésével! Pénteken megkötöttem a megbízást az ügyvédnővel, és megbeszélek holnap vele mindent. Én sem értem ezt a cellainformációs dolgot, hiszen nekem is van 5 telefonszámom, elutazom külföldre, egyet elviszek magammal, a másik négyet itt hagyom. Mind az 5 telefonról van adatforgalom, akkor honnan tudják, hogy melyik telefonról telefonálok én, és azt, hogy hol tartózkodom? A hamis tanúk szerintem nem sokáig lesznek büntetlenek, hiszen garantálom, hogy jogerősen elfogják őket ítélni hamis tanúzásért. Nekem van pénzem rengeteg, és nem fogom hagyni, hogy büntetlenül megússzák ezt a dolgot, amit velem tettek.

Goodwitch # 2012.07.01. 15:42

:-) most olvastam csak végig. Mondhatom, roppant szórakoztató...

Mazsoladeka!

Megbántva érzed magad kbs-től, már akkor is, amikor még egyetlen negatív kifejezést sem használt. (laikus sértettig merészkedett, ójajjjajj, nyilván nem vagy tisztában a szó jelentésével)

Te viszont úgy érzed, bátran lemarházhatsz egy bírót... hmmm

Nem okoz problémát megfizetni a világ legjobb ügyvédjét (zsák a foltját...), de ingyen vársz itt tanácsokat, és még osztod is a válaszadókat, sőt kamarai eljárással fenyegetsz... hmmm

És ezek után még te kéred ki magadnak???

Mellesleg: a magyar nyelv nem ismeri a nemeket, ezért semlegesnem sincsen... (semleges nem sincs).

Persze tudjuk, ez nem nyelvtan óra, hiszen neked jogod van megmondani, hogy egy fórumon miről is folyjék a diskurzus...

Remélem az ügy kapcsán mindenki elnyeri megérdemelt büntetését, és a technikus is végzi majd a dolgát.

Ami még érdekes: kiderült, hogy nem is láttad a támadót, csak hang alapján azonosítottad, nyilván a szomszéd sem láthatott semmit... Lehetséges, hogy vannak számosan haragosaid, akik közül még kikerülhetett a támadó, balgaság lett volna elítélni a vádlottat szvsz.


Goodwitch

Mazsoladeka # 2012.07.01. 14:22

Akkor is kikérem magamnak, hogy itt semlegesnemben beszél rólam. A jogi tanácsot normálisan kell adni, és nem pedig, ilyen modortalanul. Ki fogom nyomtatni az összes hozzászólást, és a Fehér Megyei Ügyvédi Kamaránál panasszal élek az ügyvédúr ellen!

Gabicsek # 2012.07.01. 09:39

itt hirdeti magát,

Kötve hiszem, hogy KBS-nak szüksége lenne magát hirdetni.
Azért azt tudnod kell, hogy ide az ügyvédek nem hirdetni járnak magukat, hanem INGYEN jogi tanácsot adnak embereknek. Az, hogy KBS azt írta, szórakozol velünk, egy vélemény, és nem bunkóság. A fórumra beszélgetni járnak az emberek, mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani.

Mazsoladeka # 2012.07.01. 08:54

Dr. Kovács Béla Sándor!
Azt szeretném kérdezni, hogy az ügyfeleivel is így viselkedik? Mert ha igen, akkor megértem, hogy itt hirdeti magát, hiszen ilyen ügyvédhez nem sokan szeretnének menni, én biztosan hogy nem! Önből hiányzik az embertársai iránti tisztelet, én azt hiszem, hogy soha sem írtam tiszteletlenül, de Ön igen. Kikérem magamnak, hogy azt írta nekem, hogy "ez szórakozik velünk". Ön egy modortalan bunkó! Az ilyen ügyvédek működését mind felfüggeszteném, hiszen nem az ügyfelek vannak az ügyvédért, hanem az ügyvéd az ügyfelekért. Azt írták Önök nekem, hogy az olyan ügyvédeket mint Dr. Hyross Virág csak a pénzre mennek, de ez nem igaz, mivel ők már ügyvédként letettek valamit az asztalra, és attól függetlenül nincsenek maguktól elszállva, és megadják a tiszteletet az ügyfeleiknek. Attól, hogy valaki ügyvéd, és jogi egyetemet végzett, attól ő még semmivel sem lesz nagyobb, és különb, hiszen ő is ugyanolyan ember mint a többi.

Mazsoladeka # 2012.07.01. 08:29

Kedves kfgabri!
Kérlek olvasd át az összes hozzászólást, és meglátod, hogy a cellainformációra nem kaptam választ. Nekem az volt a kérdésem, hogy miért lehet, egy ilyen cellainformáció perdöntő bizonyíték? Ha több telefonja van egy illetőnek, és mindegyik máshol van, akkor honnan tudják, hogy az illető hol van? Honnan tudják, hogy ki használta a telefont? Miért nem vették figyelembe azt, hogy a telefont a felesége is használhatta? Miért nem szólt a bíró a tanúk közötti ellentétek miatt? A bíró egy aljas szemét volt, mivel az osztálytársa volt a vádlottnak, és ezért elfogult vele.

kfgabri # 2012.07.01. 06:31

http://www.jogiforum.hu/…21/32212.2.0
15:20-kor feltett kérdésem ismét felteszem azzal, hogy már a fiaink a cellainfot is kibelezték neked.

lajcsó # 2012.07.01. 06:28

"A nyomozó a sértett barátnője, a bíró a vádlott barátja; a vádlott védője a sértett barátnője." Mazsoladeka meg csodálkozik azon, hogy ilyen ítélet született.

Mazsoladeka # 2012.07.01. 06:16

Először is emberről nem semlegesnemben szoktak beszélni! Ezt nem tanítják az ügyvédeknek? Nem tehetek róla, hogy a vádlottnak nem volt pénze ügyvédet fogadni, és szegénységi alapon kérte a védő kirendelését, és a barátnőmet jelölték ki. Kiadták a cellapozíciót, mivel a nyomozó hatóság megkeresése 2011. februárban volt, a bűncselekmény pedig 2009. októberben. Az ügyben benne vannak a cellapozíciók, és az alapján hoztak ítéletet. Igen, most már van ügyvédem, aki tudomásom szerint az ország legjobb ügyvédje, de ha neki nem sikerül elérni, hogy ne indítsanak ellenem hamis vád miatt eljárást, akkor megfogadom Tuza Pétert vagy Magyar Györgyöt. Rosszul írták, a nyomozó az a barátnőm férje, a bíró vádlott osztálytársa volt, a vádlott képviselője pedig nagyon jó barátnőm, és ez még nem minden! Ügyvédnő is azt írta emailben, hogy 3 évig adják ki a cellapozíciót. A telefonszolgáltatókat határidő nem köti, hiszen a jogszabályi előírásban az van, hogy minimum egy évig kötelesek megőrizni, azt hogy meddig tárolhatják azt senki sem szabályozza.

kfgabri # 2012.07.01. 06:05

KBS-t szeretjük, de nem csak ezért.
Mazsolát pedig ne becsüljük túl, könyörgöm...