Internetes fogadás


Kovács_Béla_Sándor # 2014.01.14. 18:48

Ha nem igaz, akkor is.

Agent Cooper # 2014.01.14. 18:38

Kedves papper20!

Ha mégis igaz, hogy „valaki felnyomta a rendőrségen, zárolták a számláját”, akkor érdemes mielőbb megtenni a feljelentés, ha tényleg szeretné viszont látni a kicsalt összeget.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

papper20 # 2014.01.14. 11:20

Kedves Fórumozók!

A helyzet a következő. Rendszeresen tippmixelek, Facebookon rátaláltam egy csoportra, mely tippekkel foglalkozott. Ezen belül van egy VIP zárt csoport, aminek a havi díja 5000 Forint.

Az volt a garancia, hogy ha én esetleg nem nyerem vissza a befektetett pénzt 3 napon belül, akkor visszautalják a pénzt. No hát természetesen nem nyertem vissza, kettőből egy szelvény biztosan bukta volt.

Ráírtam, hogy az ígérete megbukott, szeretném visszakapni a pénzt. Azt mondta, hogy másnap utalja, mivel vasárnap volt, így ugye akkor nincs utalás. Hétfőn nem jött meg a pénz, kérdőre vontam, azt írta, hogy valaki felnyomta a rendőrségen, zárolták a számláját, így nem tudja visszaadni a pénzt. Ezt persze a csoportból senki sem hitte el. Többen vagyunk, aki vissza akarjuk kapni a pénzünket, Ő biztos nem fogja visszaadni nekünk.

Megvan a számlaszám, név, facebook-os beszélgetések. Ilyenkor mi a teendő? Kérem valaki részletesen írja le, nagyon megköszönném!