Becsület csorbitása hamis képpel


ObudaFan # 2014.10.13. 12:29

Ez így leginkább rágalmazás, függetlenül attól, hogy a kép valódi-e. Persze, a kép jellegétől függően lehet ez súlyosabb is, ha kiskorú az a lány.

Bublik # 2014.10.12. 17:12

Bocs de nem értem a válaszod, rendben van az irónia cask szeretném érteni, hogy mit akarsz mondani

gerbera317 # 2014.10.12. 16:33

Mi ez? Valami retró-cikk a nyolcvanas évek Ifjúsági Magazinjának a "szexológus válaszol" rovatából? És volt dr. Veres Pál válasza?

Annak, aki esetleg nem érti: http://offforever.blog.hu/…dr_veres_pal

Bublik # 2014.10.12. 15:19

Tisztelt Szakértők,

Rájöttünk egy osztálytársammal,hogy ugyanazzal a lánnyal járunk, egyszerre hülyitett minket. A srác fényképeket készitett közösen a lánnyal amin letolja melltartója egyik részét. Miután kiderült, hogy mit csinál a lány a srác, hogy bebizonyitsa, hogy nem hazudik átküldte nekem a képet.

Én nagyon el volta keseredve és irtam a legjobb barátnőjlének egy levelet kérdezvén tőle, hogy tudott e ő erről vagy őt is sikerült átvernie mint mindannyiunkat. Tudtam, hogy ez a lány nem hinne nekem bizonyiték nélkül igy elküldtem neki ezt a képet.

Közös barátnőnk feljelentett minket Becsület Csorbitása Hamis Képpel váddal és az ügyészség kezeli mive ez nem lehet magánbeadvány. Ha bizonyitottan a kép valódi mire számithatok. Elkövettem e bármit. Benne lehet e az erkölcsimben?

Nagyon köszönöm a válaszokat